ΚΥΠΡΟΣ

Έπεσε στην βαθμολογία η Εθνική μας

Έπεσε στην βαθμολογία η Εθνική μας

Η ήττα της Εθνικής μας στο Βέλγιο της στοίχισε 11 θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 96η θέση από την 85η που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα.

Στην καλύτερη θέση της ιστορίας τους στην κατάταξη της FIFA βρίσκονται δύο ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο μας στα Προκριματικά του EURO 2016, το Βέλγιο και η Ουαλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά της FIFA, το Βέλγιο είναι πλέον η τρίτη καλύτερη Εθνική ομάδα στον κόσμο, έχοντας μπροστά του στην κατάταξη μόνο την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία και την Αργεντινή ενώ βρίσκεται πιο ψηλά από χώρες όπως η Βραζιλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ολλανδία.

Η Ουαλία έχει σκαρφαλώσει στην 22η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποιώντας άλμα 15 θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες του ομίλου μας, το Ισραήλ βρίσκεται στην 46η θέση, χάνοντας 20 θέσεις από την προηγούμενη κατάταξη ενώ στην 31η θέση βρίσκεται η Βοσνία Ερζεγοβίνη, χάνοντας μια θέση.

Στην 204η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ανδόρα.

www.cfa.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top