Τα βαριά χαρτιά του ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμα

Τα βαριά χαρτιά του ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμα

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει τραυματισμού ο Θόρστεν Φίνκ είναι αυτό του Καρλάο ο οποίος φυσικά και δεν υπολογιζόταν από τον Γερμανό τεχνικό αφού είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα .

Ο Πάρτο είναι έτοιμος , ο Βινίσιους έχει πάρει αρκετό χρόνο όπως και ο Αλωνεύτης όπως και ο Γκόμες και έτσι όλα σχεδόν τα βαριά χαρτιά των γαλαζοκιτρίνων είναι έτοιμα να ριχθούν στην μάχη για τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ερμή.

Οι δηλώσεις άλλωστε του Νεκτάριου Πετεβίνου είναι χαρακτηριστικές «είναι με μεγάλη μας ικανοποίηση που βλέπουμε την ομάδα μας να γεμίζει σε μια κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος. Πέραν από τους τιμωρημένους παίκτες και τον Καρλάο όλοι είναι καλά και αυτό είναι πολύ θετικό στοιχείο»

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.