Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Θετικός στον κορωνοϊό ο πρίγκιπας Κάρολος

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, σύμφωνα με ανακοίνωση του Clarence House.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει πως ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου έχει εκδηλώσει «ήπια συμπτώματα» αλλά πέρα από αυτό «παραμένει σε καλή υγεία και εργάζεται από το σπίτι κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, ως συνήθως».

Σε εξέταση για τον κορωνοϊό έχει υποβληθεί και η σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, με τα αποτελέσματα να επιστρέφουν αρνητικά.

Η δούκισσα, ωστόσο, παραμένει ως οφείλει σε απομόνωση κατ’ οίκον μαζί με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE