ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Απάντησε για τους φοιτητές του εξωτερικού ο υπουργός – «Έχω κι εγώ δυο παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο…» -VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ: Απάντησε για τους φοιτητές του εξωτερικού ο υπουργός – «Έχω κι εγώ δυο παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο…» -VIDEO

Για την κατάσταση με τους Κύπριους φοιτητές που παραμένουν στο εξωτερικό κλήθηκε να μιλήσει ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, στην εκπομπή «Αιχμές» του OMEGA, που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Σωτήρης Παρούτης και Στέλλα Σάββα.

Ο κ. Νουρής αφού πρώτα αποκάλυψε στο ευρύ κοινό ότι «είμαι κι εγώ γονιός κι έχω (σημ. στην παρούσα φάση) δυο παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο», τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει με τη δέουσα σοβαρότητα το θέμα.

Είπε ότι λόγω του τρόπου εξάπλωσης του ιού δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν όλοι οι φοιτητές ταυτόχρονα κι ανέφερε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα στήριξής τους.

Αναφέρθηκε στο ειδικό επίδομα των 750 ευρώ, αλλά και στις οδηγίες που δόθηκαν στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα, αλλά και στην Ύπατη Αρμοστεία στο Ηνωμένο Βασιλείου, προκειμένου να αντιμετωπίζονται ξεχωριστά και άμεσα τα αιτήματα κάθε Κύπριου φοιτητή.

Ανέφερε ως παράδειγμα τον χειρισμό περιστατικού με Κύπρια φοιτήτρια στην Αγγλία.

Το σχετικό οπτικό υλικό:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top