ΚΥΠΡΟΣ

Πτώση για την Εθνική Κύπρου στην Παγκόσμια κατάταξη

Πτώση για την Εθνική Κύπρου στην Παγκόσμια κατάταξη

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA ανακοίνωσε την κατάταξη των Εθνικών ομάδων για το μήνα Απρίλιο και σε αυτήν προκύπτουν κάποιες σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Η ήττα της Εθνικής μας στο Βέλγιο της στοίχισε 11 θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον στην 96η θέση από την 85η που βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα.

Στην καλύτερη θέση της ιστορίας τους στην κατάταξη της FIFA βρίσκονται δύο ομάδες που συμμετέχουν στον όμιλο μας στα Προκριματικά του EURO 2016, το Βέλγιο και η Ουαλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στατιστικά της FIFA, το Βέλγιο είναι πλέον η τρίτη καλύτερη Εθνική ομάδα στον κόσμο, έχοντας μπροστά του στην κατάταξη μόνο την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία και την Αργεντινή ενώ βρίσκεται πιο ψηλά από χώρες όπως η Βραζιλία, η Ισπανία, η Ιταλία και η Ολλανδία.

Η Ουαλία έχει σκαρφαλώσει στην 22η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης πραγματοποιώντας άλμα 15 θέσεων σε σχέση με την προηγούμενη κατάταξη.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες του ομίλου μας, το Ισραήλ βρίσκεται στην 46η θέση, χάνοντας 20 θέσεις από την προηγούμενη κατάταξη ενώ στην 31η θέση βρίσκεται η Βοσνία Ερζεγοβίνη, χάνοντας μια θέση.

Στην 204η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Ανδόρα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top