ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Σημαντική εξέλιξη στην εξαφάνιση του 28χρονου Δημήτρη- Πολίτης ισχυρίζεται ότι τον είδε

ΠΑΦΟΣ: Σημαντική εξέλιξη στην εξαφάνιση του 28χρονου Δημήτρη- Πολίτης ισχυρίζεται ότι τον είδε

Ακαρπες απέβησαν και την Πέμπτη 26/3 οι έρευνες για τον εντοπισμό του Δημήτρη Αντωνίου που διενεργήθηκαν δια ξηράς, θαλάσσης και αέρος.

Να θυμίσουμε ότι το όχημα του 28χρονου εντοπίστηκε κλειδωμένο σε περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς ενώ το απόγευμα της Τετάρτης 25/3 εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε, όπως πιστεύεται, στην θαλάσσια περιοχή «κακοσκάλι» κινητοποιώντας μέλη  της Πολιτικής Άμυνας, επαγγελματίες δύτες, ενώ στις έρευνες συνδράμουν φίλοι και συγγενείς του 28χρονου , εθελοντές αλλά και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΡΙΚ στην Πάφο και όσα ανέφερε στην εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος «Πρωινό Δρομολόγιο» μια σημαντική μαρτυρία έφτασε στην Αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης 26/3.

Όπως είπε ο συνάδελφος, πολίτης επικοινώνησε με την Αστυνομία και ανέφερε ότι είδε τον 28χρονο Δημήτρη σε ερημική τοποθεσία του χωριού Κοίλη της επαρχίας Πάφου ενώ μάλιστα βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον ίδιο όταν είδε περισσότερες φωτογραφίες του.

Τώρα οι έρευνες στρέφονται στο σημείο που υπέδειξε και όλοι ελπίζουν να εντοπιστεί το συντομότερο ο 28χρονος.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στο τηλέφωνο 26806021 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Τα ίχνη του Δημήτρη Αντωνίου, 28 ετών από την Πάφο, χάθηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020 και αυτός  περιγράφεται ως ύψους 1.80 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top