ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαφές μεταξύ των προέδρων των ομάδων για το τι θα γίνει – Αποφασίζουν και ενημερώνουν ΚΟΠ

Επαφές μεταξύ των προέδρων των ομάδων για το τι θα γίνει – Αποφασίζουν και ενημερώνουν ΚΟΠ

Εδώ και μερικές μέρες οι πρόεδροι των ομάδων της Β’ κατηγορίας έχουν επαφές, όπου διαβουλεύονται για το τι θα γίνει με την τρέχουσα σεζόν, μετά που υπάρχει αναστολή δράσης ελέω της εξάπλωσης του κορωνοιού.

Υπάρχουν πρόεδροι που έχουν τη θέση να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όποτε αυτό γίνει εφικτό, υπάρχουν, όμως, οι πρόεδροι που επιθυμούν να διακοπεί οριστικά τώρα το πρωτάθλημα, μιας και είναι θέμα συμβολαίων όπου… αγγίζει και το οικονομικό κομμάτι.

Η πληροφόρηση μας κάνει λόγο πως μέχρι το τέλος της βδομάδας που θα διανύσουμε θα υπάρξει η συμφωνία των προέδρων με όλα τα… αιτήματα τους και θα σταλεί η επιστολή στο διοικητικό συμβούλιο και την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ.

Αυτό που μαθαίνουμε, πάντως, με τις επαφές των προέδρων είναι ότι οι απόψεις του καθενός είναι σεβαστές, μέσα σε καλό κλίμα και πως θα αποφασιστεί η… κοινή γραμμή που θα πορευθούν προς την ομοσπονδία.

Θυμίζουμε την περασμένη βδομάδα είχε σταλεί επιστολή από προέδρους ομάδων, όπου ζητούσαν αύξηση ομάδων Α’ κατηγορίας στη νέα σεζόν.

The post Επαφές μεταξύ των προέδρων των ομάδων για το τι θα γίνει – Αποφασίζουν και ενημερώνουν ΚΟΠ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top