Respect: Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία ΜΕΘ!

Respect: Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία ΜΕΘ!

Σπουδαία πρωτοβουλία από τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, σε συνεννόηση με τους αρχηγούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία, η οποία είναι άξια συγχαρητηρίων, προχωράνε οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Σωτήρης Ταμπάκος, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξωτερικού έχουν έρθει σε επαφή με τους αρχηγούς των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, αλλά και με αυτούς των υπόλοιπων ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Στόχος τους είναι να μαζέψουν αρκετά χρήματα, ώστε να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αν είναι εφικτό να δημιουργηθεί και δεύτερη.

Το ποσό που ήδη έχει μαζευτεί είναι αρκετά μεγάλο, ενώ οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτή την αξιέπαινη κίνηση είναι ολοένα και περισσότεροι δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους συμπατριώτες τους σε μία δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Respect: Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για να δημιουργηθεί τουλάχιστον μία ΜΕΘ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.