Επιστροφή μέχρι 27 Ιουνίου ή αντίο στη σεζόν στην Ισπανία!

Επιστροφή μέχρι 27 Ιουνίου ή αντίο στη σεζόν στην Ισπανία!

Οι ομάδες της ισπανικής Liga επανέλαβαν στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (30/3) την πρόθεση να τελειώσει η σεζόν, ωστόσο έθεσαν ως deadline την 27η Ιουνίου. Εάν δεν έχει επιστρέψει μέχρι τότε η δράση, αντίο στη σεζόν.

Ο κορωνοϊός έχει αφήσει 7.424 νεκρούς στην Ισπανία, με τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ν’ ανέρχεται σε 85.199 σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις.

Οι ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας και το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη το πρωί της Δευτέρας (30/3) στην οποία επαναδιατυπώθηκε η πρόθεση να τελειώσει η σεζόν.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης κατέστη σαφές ότι εγκαταλείπεται κάθε ιδέα επιστροφής στη δράση στα τέλη Απριλίου, ή τις αρχές Μαΐου.

Ωστόσο τέθηκε κι ένα deadline. Είναι η ημερομηνία της 27ης Ιουνίου. Εάν μέχρι τότε λόγω κορωνοϊού δεν έχει επιστρέψει η δράση στην Ισπανία, τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να ολοκληρωθεί η σεζόν.

“Εάν μέχρι τότε δεν λειτουργεί κανονικά η χώρα, η καταστροφή του ποδοσφαίρου θα είναι η λιγότερο σημαντική”, εξήγησε στη Marca ένας εκ των προέδρων συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη.

Το πιθανότερο σενάριο σε περίπτωση επιστροφής στη δράση είναι να διεξαχθούν τα ματς κεκλεισμένων των θυρών – “δεν χρειάζεται να εκθέσουμε τους θεατές σε κίνδυνο” – ενώ επικρατεί η αισιοδοξία ότι η υψηλότερες θερμοκρασίες των καλοκαιρινών μηνών θα περιορίσουν ενδεχόμενη μεταδοτικότητα της νόσου.

Πηγή: Sport24.gr

The post Επιστροφή μέχρι 27 Ιουνίου ή αντίο στη σεζόν στην Ισπανία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE