ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟΣ: Από τη μία ο… «τρελαμένος» Τορναρίτης στο ΒΙΝΤΕΟ και από την άλλη το… φιλοσοφικό μήνυμα του!

ΕΠΟΣ: Από τη μία ο… «τρελαμένος» Τορναρίτης στο ΒΙΝΤΕΟ και από την άλλη το… φιλοσοφικό μήνυμα του!

Μήνυμα στο Instagram από τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη, μαζί με ένα… επικό βίντεο.

Διαβάστε πρώτα το μακροσκελές μήνυμα του:

“Μέσα σε αυτή την πνευματική γαλήνη και ηρεμία που ζούμε, την στιγμή που η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τη πραγματικά έχει σημασία στη ζωή.

Μέσα στο στο “κελί” πρόσωπο με πρόσωπο με την μοναξιά οι περισσότεροι θα καταλάβουν ότι δεν αντέχουν να είναι μόνοι γιατί δεν έχουν τι να πουν με τον εαυτό τους.

Προσπαθώ εδώ και 11 χρόνια μέσα από τα μηνύματα και τραγούδια να σας πω πως «Μόνο εσένα έχεις»…

Κλεισμένος σ’ ένα σπίτι χωρίς ελπίδα διαφυγής, θα δεις κατάματα τον αληθινό εαυτού σου.
θα έρθεις αντιμέτωπος με το φόβο του θανάτου κρυμμένος πίσω από κωλόχαρτα, μάσκες και τόνους μακαρόνια…

Με τον θάνατο να παραμονεύει Θυμήσου τι κάναμε πριν μερικές βδομάδες, κι αν έχουν σήμερα αξία.

Αν δεν έχουν,ίσως έφτασε η στιγμή να αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με μοναδικές αξίες τα υλικά αγαθά, τα likes και το χρήμα .

Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να μας βοηθήσει γιατί όπως φάνηκε είμαστε πολύ μικροί μπροστά στη δύναμη ενός τόσο μικρού και αόρατου εχθρού.

Αυτό, το μικρότερο όλων των πλασμάτων έρχεται τώρα χωρίς να ξεχωρίζει πλούσιους οι φτωχούς να μας υπενθυμίσει πόσο ασήμαντοι και ευάλωτοι είμαστε όλοι ανεξαιρέτως.

Όσο μένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας θα δώσουμε την ευκαιρία στον πλανήτη μας στα ζώα και στα πουλιά να ξαναγεννηθούν μέσα από της στάκτες μας .

Ελπίζω και εύχομαι να μας γίνει μάθημα, έτσι όταν θα ξανά βγούμε εκεί έξω, να θυμόμαστε ότι η γη θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς εμάς.

Δεν είμαστε άτρωτοι ούτε ανίκητη, είμαστε ένα ΤΙΠΟΤΑ που ήρθε από το τίποτα, και το μόνο που έχουμε είναι αυτή την ΣΤΙΓΜΗ …

Και δείτε και το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μέσα σε αυτή τη πνευματική γαλήνη και ηρεμία που ζούμε, τι στιγμή που η ανθρωπότητα έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε τη πραγματικά έχει σημασία στη ζωή. Μέσα στο στο “κελί” πρόσωπο με πρόσωπο με την μοναξιά οι περισσότεροι θα καταλάβουν ότι δεν αντέχουν να είναι μόνοι γιατί δεν έχουν τι να πουν με τον εαυτό τους. Προσπαθώ εδώ και 11 χρόνια μέσα από τα μυνήματα και τραγούδια να σας πω πως «Μόνο εσένα έχεις»… Κλεισμένος σ’ένα σπίτι χωρίς ελπίδα διαφυγής, θα δεις κατάματα τον αληθινό εαυτού σου . θα έρθεις αντιμέτωπος με το φόβο του θανάτου κρυμμένος πίσω από κωλόχαρτα, μάσκες και τόνους μακαρόνια… Με τον θάνατο να παραμονεύει Θυμήσου τι κάναμε πριν μερικές βδομάδες, κι αν έχουν σήμερα αξία. Αν δεν έχουν,ίσως έφτασε η στιγμή να αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με μοναδικές αξίες τα υλικά αγαθά, τα likes και το χρήμα . Τίποτα από αυτά δεν μπορεί να μας βοηθήσει γιατί όπως φάνηκε είμαστε πολύ μικροί μπροστά στη δύναμη ενός τόσο μικρού και αόρατου εχθρού . Αυτό,το μικρότερο όλων των πλασμάτων έρχεται τώρα χωρίς να ξεχωρίζει πλούσιους οι φτωχούς να μας υπενθυμίσει πόσο ασήμαντοι και ευάλωτοι είμαστε όλοι αναιξερέτως. Όσο μένουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας θα δώσουμε την ευκαιρία στον πλανήτη μας στα ζώα και στα πουλιά να ξαναγεννηθούν μέσα από της στάκτες μας . Ελπίζω και εύχομαι να μας γίνει μάθημα έτσι όταν θα ξανά βγούμε εκεί έξω να θυμόμαστε ότι η γη θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς εμάς . Δεν είμαστε άτρωτοι ούτε ανίκητη, είμαστε ένα ΤΙΠΟΤΑ που ήρθε από το τίποτα, και το μόνο που έχουμε είναι αυτή την ΣΤΙΓΜΗ … @nicole.t08 @gatornaritis @nicostornaritis @ramonfilip @marytornariti @kritonis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christofer Tornaritis (@christofertorno) στις

The post ΕΠΟΣ: Από τη μία ο… «τρελαμένος» Τορναρίτης στο ΒΙΝΤΕΟ και από την άλλη το… φιλοσοφικό μήνυμα του! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top