Απαράδεκτη Τότεναμ: Ανακοίνωσε μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους αλλά όχι στους παίκτες

Απαράδεκτη Τότεναμ: Ανακοίνωσε μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους αλλά όχι στους παίκτες

 

Οι παίκτες των Spurs κοστίζουν στον σύλλογο 76.000 λίρες την εβδομάδα κατά μέσο όρο, όμως δεν θα δουν λιγότερα χρήματα στους λογαριασμούς τους τους επόμενους μήνες. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Ντάνιελ Λίβι, θα υποστούν ‘ψαλίδι’ 20% στους μισθούς τους.

«Είναι μια προσπάθεια για να προστατεύσουμε τις δουλειές μας. Η συντριβή των επιχειρήσεων σε πολλές χώρες και του παγκόσμιου εμπορίου είναι κάτι το οποίο αρχίζουμε να αισθανόμαστε. Μπορεί να είμαστε το 8ο club σε έσοδα στον κόσμο σύμφωνα με την Deloitte, όμως οι ιστορικές στιγμές που ζούμε δεν έχουν όριο».

Πηγή: Sdna.gr

The post Απαράδεκτη Τότεναμ: Ανακοίνωσε μείωση 20% σε 550 υπαλλήλους αλλά όχι στους παίκτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρ. Κληρίδης για απόφαση Αϊκουτ: «Ανοίγει ο δρόμος για δίωξη αγοραστών κατοικιών σε Ε/κ γη στα κατεχόμενα»

Χρ. Κληρίδης για απόφαση Αϊκουτ: «Ανοίγει ο δρόμος για δίωξη αγοραστών κατοικιών σε Ε/κ γη στα κατεχόμενα»

Διεθνές μήνυμα έστειλε η καταδικαστική απόφαση στην υπόθεση σφετερισμού ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο νομικός Χρίστος Κληρίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE