«Η ομάδα μας στερήθηκε την άνοδο, αλλά θεωρούμε σωστή την απόφαση της ΚΟΠ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Η ομάδα μας στερήθηκε την άνοδο, αλλά θεωρούμε σωστή την απόφαση της ΚΟΠ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Π.Ο. Ξυλοτύμπου:

“ΜΠΡΆΒΟ ΜΆΓΚΕΣ.

Η ομάδα μας Κ19 βρισκόταν στην 4 η θέση του βαθμολογικού πίνακα, την στιγμή που ακυρώθηκαν τα Πρωταθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι ανέβαινε κατηγορία.

Βάση προγράμματος και απόδοσης θα καταλάμβανε την 3η θέση.

Αν και η ομάδα μας στερήθηκε την άνοδο, θεωρούμε σωστή την απόφαση της ΚΟΠ, αφού αυτή την στιγμή προτεραιότητα έχει η υγεία του κάθε ποδοσφαιριστή, προπονητή και παραγόντων.

Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε και στον προπονητή Τάκη Δαυίδ, που μέσα από αντίξοες συνθήκες, αφού δεν είχε την πολυτέλεια να έχει πολλούς ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, κατάφερε με τα παλικάρια του να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα”.

The post «Η ομάδα μας στερήθηκε την άνοδο, αλλά θεωρούμε σωστή την απόφαση της ΚΟΠ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE