«Έφυγε» από τη ζωή λόγω κορωνοϊού, πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ

«Έφυγε» από τη ζωή λόγω κορωνοϊού, πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ

Ο πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ νικήθηκε από τον κορωνοϊό, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών.

Θλίψη στην οικογένεια της Μαρσέιγ.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ομάδας, κατά την τετραετία 2005-09, είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό και τις τελευταίες ημέρες υπήρξε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Οι συγγενείς του είχαν αποφασίσει να μεταφερθεί από τη Σενεγάλη στη Γαλλία για νοσηλεία, αλλά δεν πρόλαβαν αφού πριν από λίγο άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών!

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Έφυγε» από τη ζωή λόγω κορωνοϊού, πρώην πρόεδρος της Μαρσέιγ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE