LIKE ONLINE

Ποιά είναι η Κύπρια κακιά πεθερά που κατάφερε να γίνει Viral – Έφτασε η φήμη της και στην Ελλάδα -VIDEO

Ποιά είναι η Κύπρια κακιά πεθερά που κατάφερε να γίνει Viral – Έφτασε η φήμη της και στην Ελλάδα -VIDEO

Τα χιουμοριστικά videos της «Κύπριας πεθεράς», που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά για να συζητηθεί το όνομα της Έλενας Γαλαταριώτη.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Θέμα των videos η «Κύπρια πεθερά» να ξεσπά για το δράμα της. Για λόγους καραντίνας ο ‘γιόκας’ της έχει μείνει έγκλειστος στο σπίτι με την ανεπρόκοπη νύφη της και φυσικά η πεθερά αναλαμβάνει δράση.  

Όπως σημειώνει η ίδια στα video, η νύφη της δεν του μαγειρεύει, δεν τον προσέχει, δεν κάνει αυτό και δεν κάνει το άλλο.

Τα Video αυτά έχουν γίνει viral τόσο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα με αρκετές μανάδες να έχουν ταυτιστεί μαζί της, αλλά και πολλοί που υποστηρίζουν πως έχει κάνει τον γιο της μαμμόθρεφτο.  

Η Έλενα Γαλαταριώτη δεν είναι στα αλήθεια η πεθερά, η οποία παρουσιάζεται στο video, αλλά είναι μια γυναίκα συγγραφέας, η οποία θέλησε να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της «Κύπριας πεθεράς», έχοντας ως στόχο να κάνει τον κόσμο να γελάσει.     

Στην πραγματικότητα κατάγεται από την Κακοπετρία, είναι συγγραφέας και έχει γράψει ήδη τρία βιβλία. Τώρα ετοιμάζεται να εκδώσει το τέταρτό της.

Τα τρία βιβλία που έγραψε είναι:

«Τι έκανες Μενέλαε και σου ‘φυγε η Ελένη;»

«Για τα μάτια μιας γυναίκας»

«Εσχάτη Απιστία»

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως η Έλενα Γαλαταριώτη ήταν τραπεζικός υπάλληλος για 20 χρόνια και έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά. Η κρίση του 2013 την έκανε να κάνει στροφή στην επαγγελματική της πορεία, καθώς αποφάσισε να γίνει συγγραφέας.

Και τα κατάφερε. Πλέον, όλη η Κύπρος -και όχι μόνο- μιλά για αυτήν. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατάφερε να προσεγγίσει και το Ελλαδικό κοινό το οποίο φαίνεται να «ενθουσιάστηκε» με τον τρόπο που παρουσιάζεται η Κύπρια πεθερά.

«Έλαβα μηνύματα υβριστικού περιεχομένου γιατί δεν κατάλαβαν πως ήταν ρόλος και νόμιζαν πως ήμουν πραγματική πεθερά», ανέφερε η Έλενα η οποία μίλησε από skype την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλαδική εκπομπή του Star «Στην φωλιά των κούκου».

Επίσης μίλησε και στην εκπομπη του Λούη Πατσαλίδη την Παρασκευή (03/04), και αποκάλυψε: «Ήμουν τραπεζικός και γράφω βιβλία, διάλεξα τον δρόμο της λογοτεχνίας. Έγραψα βιβλία που έχουν σχέση με κωμωδία, εποχής και το τελευταίο είναι στο πλαίσιο του «50 Shades of Grey» και είναι ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών…».

«Έκανα ένα βίντεο για πλάκα, αφιερωμένο στις φίλες μου και το έβαλα Facebook. Και ξαφνικά έγινε ένας χαμός σε likes και σε views. Ύστερα έστειλαν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου γιατί νόμιζαν ήμουν πεθερά και όχι ρόλος. Μου έλεγαν ότι είμαι άθλια και θέλω ψυχολόγο και να λυπηθώ το παιδί μου. Ο γιος μου είναι 16 ετών, δεν έχω νύφη… Ήθελα να δώσω γέλιο σε κάθε σπίτι».    

Δείτε τα πέντε απολαυστικά επεισόδια της «Κύπριας πεθεράς»:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top