ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανησυχία εκφράζει ο ο Σύνδεσμος 'Μωρά Θαύματα' μετά τα θετικά κρούσματα στο Μακάρειο

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανησυχία εκφράζει ο  ο Σύνδεσμος 'Μωρά Θαύματα' μετά τα θετικά κρούσματα στο Μακάρειο

Έντονη ανησυχία εκφράζει ο Σύνδεσμος `Μωρά Θαύματα` μετά την ανακοίνωση θετικών κρουσμάτων στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Μακάρειο και ζητά από τους αρμοδίους να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσοχή.

Ενδεχομένως αυτό να ήταν αναπόφευκτο, αναφέρεται σε ανακοίνωση, αφού κρούσματα του κορωνοϊου έχουν παρατηρηθεί σ΄ όλες τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Κύπρου, με εξαίρεση αυτή της Κυπερούντας.

"Η ιδιαιτερότητα του Μακάριου Νοσοκομείου και των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Παιδιών είναι ότι δεν υπάρχει υπαλλακτική επιλογή όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες Νοσοκομειακές Μονάδες. Για αυτό το λόγο διακατεχόμεθα από και καλούμε τους αρμόδιους να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσοχή", αναφέρει ο Σύνδεσμος.

Στην ανακοίνωση ο Σύνδεσμος διαβεβαιώνει παράλληλα όλους και ειδικά τους Ιατρούς και τους Νοσηλευτές, που δίδουν καθημερινά τη μάχη αλλά και τους γονείς των νεογνών ότι παραμένει στη διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφερθεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top