Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Ενδεχομένως αυτό να ήταν αναπόφευκτο, αναφέρεται σε ανακοίνωση, αφού κρούσματα του κορωνοϊου έχουν παρατηρηθεί σ΄ όλες τις Νοσοκομειακές Μονάδες της Κύπρου, με εξαίρεση αυτή της Κυπερούντας.
"Η ιδιαιτερότητα του Μακάριου Νοσοκομείου και των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και Παιδιών είναι ότι δεν υπάρχει υπαλλακτική επιλογή όπως συμβαίνει με τις υπόλοιπες Νοσοκομειακές Μονάδες. Για αυτό το λόγο διακατεχόμεθα από και καλούμε τους αρμόδιους να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή προσοχή", αναφέρει ο Σύνδεσμος.
Στην ανακοίνωση ο Σύνδεσμος διαβεβαιώνει παράλληλα όλους και ειδικά τους Ιατρούς και τους Νοσηλευτές, που δίδουν καθημερινά τη μάχη αλλά και τους γονείς των νεογνών ότι παραμένει στη διάθεση τους για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί να προσφερθεί.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις