ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς: Απολυμάνσεις και δειγματοληπτικοί έλεγχοι μετά το επιβεβαιωμένο περιστατικό κορωνοϊού

Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς: Απολυμάνσεις και δειγματοληπτικοί έλεγχοι  μετά το επιβεβαιωμένο περιστατικό κορωνοϊού

Απολυμάνσεις και δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς μετά το επιβεβαιωμένο περιστατικό κορωνοϊού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν τη Δετυτέρα (6/4) οι απολυμάνσεις τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του κρατικού νοσηλευτηρίου της Π. Χρυσοχούς μετά και το επιβεβαιωμένο κρούσμα εργαζόμενου στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο, σε σχετική δειγματοληψία και διενέργεια διαγωνιστικής εξέτασης για COVID19 υποβλήθηκε τη Δευτέρα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Π. Χρυσοχούς αλλά και όσοι ήρθαν σε επαφή με το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα που σχετίζεται με το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς.

Η δειγματοληψία ωστόσο, θα συνεχιστεί και την Τρίτη

Επιπρόσθετα από τη Δευτέρα στο Νοσοκομείο Π. Χρυσοχούς λειτουργεί και εξωτερικό ιατρείο στο οποίο εξετάζονται τα ύποπτα περιστατικά σε μια προσπάθεια αποφυγής της διασποράς του ιού εντός του νοσηλευτηρίου.

Σημειώνεται πως τη Κυριακή εργάτης που απασχολείται στο Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Πάφου, το νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα είναι συγγενής πρώτου βαθμού με μια εκ των αιμοληπτριών του Σταθμού Αιμοδοσίας του Κέντρου Αίματος του ΓΝ Πάφου, που στεγάζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πάφο και που εντοπίστηκε θετική στις αρχές Απριλίου.

Επιπρόσθετα ο ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε πως ο Δήμος επιχορηγεί το 50% του κόστους για τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Παπαχριστοφή κάλεσε και τις υπόλοιπες κοινότητες του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς να συμμετάσχουν μαζικά στο εν λόγω ανιχνευτικό πρόγραμμα, στηρίζοντας την προσπάθεια για περιορισμό της διασποράς του ιού στην περιοχή. Είπε ακόμη πως οι ενδιαφερόμενοι από το διαμέρισμα Πόλης Χρυσοχούς μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. 99573469.

Είπε, τέλος, πως το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς λειτουργεί κανονικά εκτός από τους θαλάμους που έχουν κλείσει, ενώ οι Πρώτες Βοήθειες, επίσης, συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top