ΚΥΠΡΟΣ

Με Γκουγιόν στο ΓΣΠ

Με Γκουγιόν στο ΓΣΠ

Σε κανονικό ρυθμό προπόνησης επέστρεψε ο Μάρκος Γκουγίον όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Απόλλωνα.

Μετά από αυτή τη θετική εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής τίθεται στη διάθεση του Τον Κάανεν για το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα πιο κάτω:

Την προτελευταία τους προπόνηση πριν από το μεγάλο ντέρμπιστο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (16/04) στο Κολόσσι ο κ. Τον Κάανεν και οι ποδοσφαιριστές του.

Σίγουρα το κλίμα μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία έχει διαφοροποιηθεί, ωστόσο άπαντες αναγνωρίζουν τις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στον αγώνα της Λευκωσίας.

Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες υπάρχει πίστη και διάθεση ότι άπαντες θα ανταποκριθούν στις πολύ μεγάλες απαιτήσεις του αγώνα φτάνοντας στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ολλανδός τεχνικός παρακολούθησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, ενώ οι τέσσερις παροπλισμένοι λόγω καρτών ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς.

Ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ακολούθησε ο Γ.Βασιλείου, ενώ στην Πορτογαλία εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αντράντε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top