ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ανατίναξη ATM από κρανοφόρους - ‘Ο τρόπος δράσης είναι σχεδόν ίδιος’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα ανατίναξη ATM από κρανοφόρους - ‘Ο τρόπος δράσης είναι σχεδόν ίδιος’

Νέα ανατίναξη ATM σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα (03:20 το πρωί) της Τρίτης (07/04) στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μηχάνημα ATM βρισκόταν επί της Αγίας Φυλάξεως (περιοχή Αγίας Φύλας). Κατόπιν ερευνών και με βάση το βιντεοσκοπημένο υλικό που βρίσκεται στην διάθεση των αρχών, τα άτομα ήταν 2, φορούσαν κράνη full-face και διέφυγαν με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Μάλιστα, κατάφεραν και απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στην σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν περαιτέρω εξετάσεις για τον εντοπισμό των υπόπτων.

Υπενθυμίζεται ότι σημειώθηκαν ακόμη 2 εκρήξεις σε ΑΤΜ, στις 20 και 21 Μαρτίου σε Γερμασόγεια και Αγία Φύλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ‘φαίνεται να μοιάζει ο τρόπος δράσης, είναι σχεδόν ίδιος’, εξού και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνδέονται οι υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο

Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο

Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

BEST OF TOTHEMAONLINE