Καλή επιτυχία Καρολίνα! Στο Βερολίνο για νέα ρεκόρ

Καλή επιτυχία Καρολίνα! Στο Βερολίνο για νέα ρεκόρ

Η Κύπρια Παραολυμπιονίκης, Καρολίνα Πελενδρίτου, βρίσκεται στο Βερολίνο για να συμμετάσχει στο διεθνές μίντινγκ IDM Berlin, που πέρσι κατάφερε να καταρρίψει τρία παγκόσμια ρεκόρ.

Το περίφημο διεθνές μίντινγκ θα αποτελέσει τον πρώτο αγωνιστικό σταθμό για την Καρολίνα την φετινή χρονιά. Θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα πρόσθιο (Παρασκευή), στα 50 πρόσθιο (Σάββατο) και στα 100 πρόσθιο (Κυριακή).

Η Καρολίνα είχε εντυπωσιάσει στο συγκεκριμένο μίντινγκ πριν από ένα χρόνο. Κατέρριψε τρία παγκόσμια ρεκόρ και κέρδισε την αναγνώριση.

Οι αγώνες θα γίνουν στο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο Berlin Europa Sportpark. Θα συμμετάσχουν 568 αθλητές από 42 χώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE