ΕΛΛΑΔΑ

Η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή! ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός 100-80

Η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή! ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός 100-80

Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο μαχητικός, σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας, αλλά δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την ΤΣΣΚΑ, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα στη σειρά με 100-80 στη ρωσική πρωτεύουσα.

Η ΤΣΣΚΑ δείχνει την ποιότητα που διαθέτει και έχει αποκτήσει πλέον προβάδισμα δύο νικών. Η σειρά μεταφέρεται στην Αθήνα, όπου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μόνο νίκη για να μείνει στο «κόλπο».

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 47-35, 72-54, 100-80

Κατώτερος των περιστάσεων, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερο σερί ματς στην Μόσχα. Ο Χαραλαμπόπουλος τον οδηγούσε στα αρχικά στάδια του αγώνα αλλά το +6 (8-14) δεν είχε συνέχεια. Η κίνηση του Ιβάνοβιτς να χαμηλώσει την πεντάδα, προφανώς και δεν του βγήκε. Εύκολα καλάθια από τον Κιριλένκο, έδωσε «αέρα» στην ΤΣΣΚΑ και με τρίποντο του Ντε Κόλο η πρώτη περίοδο ολοκληρώθηκε με 21-14.

Οι «πράσινοι» έχασαν την επαφή με το σκορ και ο αγώνας ήταν χωρίς επιστροφή. Παρά την προσπάθεια να μειώσει στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός είχε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα και το ημίχρονο έκλεισε με 47-35.

Η συνέχεια στο παιχνίδι ήθελε την ΤΣΣΚΑ να επιβάλει πλήρως το δικό της παιχνίδι με 8/14 τρίποντα! Η διαφορά στην 3η περίοδο ξεπέρασε τους 20 πόντους για να κλείσει στους 18 (72-54).

Το ματς είχε κριθεί και οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν περισσότερο το μυαλό τους στον αγώνα του ΟΑΚΑ που ακολουθεί. Η λήξη βρήκε τους Ρώσους να ρίχνουν εκατοστάρα (100-80) και να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στον Παναθηναϊκό, που προσπάθησε αλλά δεν ήταν αρκετό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top