ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό έλειπε ΤΩΡΑ να γίνει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – Δεν θα μιλάμε για… ΥΓΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ

Αυτό έλειπε ΤΩΡΑ να γίνει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – Δεν θα μιλάμε για… ΥΓΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ

Αυτή τη βδομάδα που ολοκληρώνουμε παρατηρήσαμε στον χώρο της επικαιρότητας του Κυπριακού ποδοσφαίρου να δημιουργείται η εντύπωση ότι… κτίζεται ένα σκηνικό για κόντρα μεταξύ διοικήσεων ομάδων και ποδοσφαιριστών.

Αυτό φάνηκε μετά τις τηλεδιασκέψεις που είχε ο ΠΑΣΠ με τους αρχηγούς των ομάδων, με τους ποδοσφαιριστές να ζητάνε να τους καταβληθούν οι μισθοί τους από τις διοικήσεις των ομάδων τους.

Είμαστε μετά το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου, με ομάδες να έχουν απλήρωτους μισθούς παικτών τους για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, άλλες ομάδες να οφείλουν μόνο τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, ενώ οι διοργανώσεις είναι σε αναστολή και οι ποδοσφαιριστές (κυρίως αυτοί που είναι χαμηλοί οι μισθοί τους) να περνάνε δύσκολες μέρες, πέρα από το ότι είναι μακριά από δράση, με έλλειψη ρευστού.

Λογικό είναι να ζητάνε τους μισθούς τους, μιας και ας μην ξεχνάμε ο Φεβρουάριος τους βρήκε στο γήπεδο, όπως δε και οι πρώτες δυο βδομάδες του Μάρτη, μέχρι που βγήκε το διάταγμα από την Κυβέρνηση, μαζί με την ανακοίνωση της ΚΟΠ, για την αναστολή διοργανώσεων, συνάμα και προπονήσεων.

Από την άλλη δε, οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται, ελέω και της κατάστασης που δημιουργήθηκε με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως και σε άλλες χώρες, ότι αυτό έχει ως… συνέπεια στο να αντιμετωπίζουν δυσκολίες οι διοικήσεις των ομάδων τους για την εξεύρεση πόρων αυτό το διάστημα της «νεκρής» δράσης, για να μπορέσει να μπει χρήμα στα ταμεία.

Σίγουρα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών θέλοντας να στηθεί… ασπίδα στα δικαιώματα των παικτών διαβουλεύεται για να μπορέσουν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των μελών του, να πάρουν, δηλαδή, τους μισθούς τους.

Από την άλλη δε, οι διοικήσεις των ομάδων, όπως έπρατταν εδώ και χρόνια, σίγουρα θέλουν και αυτές να είναι συνεπέστατες όσο μπορούν απέναντι στο προσωπικό τους, τους ποδοσφαιριστές.

Άρα, μακριά από δηλώσεις (που ήταν αρκετές κατά την άποψη μας αυτή τη βδομάδα), που δημιουργούν σκηνικό ότι φτιάχνεται κόντρα μεταξύ διοικήσεων και παικτών, μπορούν μέσα σε κλειστές πόρτες να βρεθούν οι λύσεις.  Ή καλύτερα για όλους να δείξουν υπομιονή -θα μου πείτε πόση υπομονή γενικά να κάνει κανείς με τέτοια κατάσταση που βιώνου – αλλά, με υπομονή, καθαρό μυαλό και λογικές κουβέντες, συζητήσεις, τότε όλα θα λυθούν.

Έτσι, θα μπορούν οι ομάδες και οι διοικήσεις να συνεχίζουν να συντηρούν την ατάκα που πυκνά – συχνά την λένε περί… υγείας σε όλους τους τομείς στην ομάδα τους και πως υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα.  Εάν υπάρχει συνέχεια τοποθετήσεων και ο ένας να απαντά του άλλου δημόσια με… μπηχτές, αιχμές, αυτό δεν θα οδηγήσει σε κάτι το ουσιαστικό, αλλά θα φέρει μία αναστάτωση και παρεξηγήσεις στην πορεία μεταξύ «οικογενειών» (ομάδων δηλαδή διοικήσεων με παικτών).

Διαβάστε: 

Στην επίθεση ο ΠΑ.Σ.Π: «Καλούμε την ΚΟΠ και τα Σωματεία να μην προχωρούν σε μονομερείς ενέργειες»

Έμμεση απάντηση Φανούρη στον Νεοφυτίδη

Φανούρης στο Τhemasports: «OKTΩ χρόνια, κανείς δεν έμεινε ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΣ»

Την… «ΕΙΠΕ» σε Φανούριο και Κίκη με σκληρή γλώσσα – «Ο κόσμος δεν είναι βλάκας»

Έντονη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Νεοφυτίδη: «Ρεζιλίκκια – Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ζήτω που καήκαμε»

The post Αυτό έλειπε ΤΩΡΑ να γίνει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο – Δεν θα μιλάμε για… ΥΓΕΙΑ και ΗΡΕΜΙΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top