ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρήστος Πογιατζής: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, η μεταγραφή στην Ανόρθωση που δεν έγινε, το ρεκόρ του… Τότι που ξεπέρασε και άλλα!

Χρήστος Πογιατζής: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, η μεταγραφή στην Ανόρθωση που δεν έγινε, το ρεκόρ του… Τότι που ξεπέρασε και άλλα!

Στον Super Sport FM μίλησε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Άχνας, Χρήστος Πογιατζής, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων, την κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο και στην ομάδα του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το πρόγραμμα που ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού: «Ότι προπόνηση και να κάνεις στο σπίτι, δεν είναι αρκετή για έναν ποδοσφαιριστή».

Για το αν πιστεύει ότι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα: «Οι ειδικοί θα μας δώσουν τις κατευθυντήριες γραμμές, για να δούμε τι θα γίνει».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν με τις προπονήσεις, αλλά και για τους αγώνες που ενδεχομένως να γίνουν το καλοκαίρι: «Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλες τις ομάδες. Θα είναι δύσκολο να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες».

Για τις διεργασίες μεταξύ ΚΟΠ-ΠΑΣΠ για τη μισθοδοσία των παικτών: «Πρέπει να βρούμε την ιδανική λύση. Όλοι θα αδικηθούν, αλλά πρέπει όλοι να βάλουμε νερό στο κρασί μας».

Για την καριέρα του στον Εθνικό: «Είχα πάρα πολλές προτάσεις κατά καιρούς, όμως επέλεξα να μείνω στην ομάδα της καρδιάς μου. Ο Εθνικός είναι η οικογένεια μου».

Για το αν μετάνιωσε που δεν πήγε σε άλλη ομάδα: «Δεν θα το έλεγα αυτό. Πέρασα ωραία χρόνια στον Εθνικό και έζησα τα πάντα».

Για το ρεκόρ του για τα περισσότερα χρόνια που ήταν αρχηγός σε μία ομάδα, ξεπερνώντας ακόμη και τον Φραντσέσκο Τότι της Ρόμα: «Ο Τότι είναι ο Τότι. Όντως αυτό βγήκε από μία έρευνα. Ήμουν για αρκετά χρόνια αρχηγός της ομάδας και έζησα ανεπανάληπτες στιγμές. Το ταξίδι στην Ευρώπη, ήταν ένα όνειρο και με τα χρόνια, καταλαβαίνεις τι πραγματικά πέτυχε αυτή η ομάδα. Εκείνα τα δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη, ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ήταν ένα όνειρο. Το να κάνεις δέκα παιχνίδια στην Ευρώπη και ειδικά εκείνη την εποχή, ήταν άθλος».

Για τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση που δεν έγινε την τελευταία στιγμή: «Ήταν το 2007, βρέθηκα κοντά, όμως πέρασαν αυτά και δεν θέλω να γυρνάμε στα παλιά».

Για το μέλλον του Εθνικού και τη φετινή πορεία του: «Θα γίνει στροφή στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Η ομάδα μας εδώ και κάποια χρόνια, προγραμματίζεται με τους Κύπριους. Όλα αυτά τα χρόνια, το κλειδί ήταν να καταφέρουμε να κάνουμε ένα αξιόλογο σύνολο που να λειτουργεί ως οικογένεια. Αυτό το έχουμε καταφέρει».

Για τον Γιώτη Εγκωμίτη και τον Κίκη Φιλίππου: «Ο Γιώτης έκανε πολύ καλή πορεία πέρσι στη Β΄ Κατηγορία και είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Για τον Κίκη Φιλίππου, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο να σας πει. Αυτό που θα πω ότι είναι ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή για να είσαι πρόεδρος σε μία ομάδα και μάλιστα για πάρα πολλά χρόνια. Αγαπάει την ομάδα και το απέδειξε με πράξεις».

The post Χρήστος Πογιατζής: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας του, η μεταγραφή στην Ανόρθωση που δεν έγινε, το ρεκόρ του… Τότι που ξεπέρασε και άλλα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top