Στα 8 εκ. αναμένεται να ανέλθει ο αριθμός των ανέργων στη Ρωσία λόγω πανδημίας κορωνοϊού

Στα 8 εκ. αναμένεται να ανέλθει ο αριθμός των ανέργων στη Ρωσία λόγω πανδημίας κορωνοϊού

Στα 8 εκατομμύρια μπορεί να ανέλθουν οι άνεργοι στη Ρωσία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο επικεφαλής της Λογιστικής Υπηρεσίας της χώρας Αλεξέι Κουντρίν δήλωσε πως ο αριθμός των ανέργων στη Ρωσία λόγω του κορωνοϊού μπορεί να αυξηθεί προσωρινά από τα 2,5 στα 8 εκατομμύρια.

"Σύμφωνα με τις προβλέψεις για αυτή την κρίση, που ξεκίνησε τώρα στη Ρωσία, ο αριθμός των ανέργων για μια περίοδο θα αυξηθεί από τα 2,5 στα περίπου 8 εκατομμύρια, πιθανόν κατά το τέλος του χρόνου", είπε σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι RBC.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE