ΠΑΡΑ-THEMA

Το μυστήριο με την πτήση που μπήκε στην Τουρκία κι έκανε εκτροπή για Λάρνακα -Η επίσημη θέση -VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μυστήριο με την πτήση που μπήκε στην Τουρκία κι έκανε εκτροπή για Λάρνακα -Η επίσημη θέση -VIDEO&ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λύθηκε εν μέρει το μυστήριο με την πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών, Χίθροου – Λάρνακα (BA3597), που εν μέσω πανδημίας έκανε αξιοπερίεργη εκτροπή πάνω από την Τουρκία, πριν προσγειωθεί στο διεθνή αερολιμένα της Κύπρου.

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας άτομο με εμπειρογνωμοσύνη σε παρεμφερή ζητήματα.

Παρουσίασε στον λογαριασμό του στο twitter την εν λόγω πτήση που εκτελέστηκε στις 9 Απριλίου και αφήνει ερωτηματικά. Εξηγεί πως η εν λόγω πτήση 16 λεπτά μετά που μπήκε στον εναέριο χώρο της Τουρκίας, κάνει εκτροπή και εν τέλει προσγειώνεται στο νησί μας μέσω Ελλαδικου FIR.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι όπως μας πληροφορεί οι Βρετανικές Αερογραμμές έχουν εκτελέσει εντός Μαρτίου έξι φορές την ίδια πτήση μέσω του εναέριου χώρου της Τουρκίας, χωρίς να χρειάζεται να γίνει εκτροπή.

Πάντως, γνωρίζουμε από δημοσιεύματα του βρετανικού ηλεκτρονικού Τύπου ότι το εν λόγω αεροσκάφος μετέφερε 50 αδέσποτα σκυλιά και γάτες στη Γηραιά Αλβιόνα.

Τα συμπαθή ζώα μεταφέρθηκαν στην Αγγλία μετά από πρωτοβουλία της Andrea Siddons που συμμετέχει στην οργάνωση Dogs 4 Rescue.

Να σημειωθεί ότι όπως μας αναφέρθηκε επίσημα από το υπουργείο Μεταφορών, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για τους λόγους που έκανε εκτροπή το εν λόγω αεροκάφος, ενώ μας αναφέρθηκε πως το εν λόγω φαινόμενο δεν κρύβει κάτι ανησυχητικό, κι ούτε υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση, η οποία να υποδηλώνει κάτι επιλήψιμο. "Ίσως η εκτροπή να έγινε και λόγω καιρικών συνθηκών" μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από αρμόδιο πρόσωπο.

Φ.Μ.

     

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top