ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ για… αχρείαστους στο ποδόσφαιρο και πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα

Πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ για… αχρείαστους στο ποδόσφαιρο και πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ είχε δύο διαφορετικές θητείες στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ.  Πρώτη θητεία ήταν η διετία 1991-1993, ενώ η δεύτερη ήταν την περίοδο 1996-1997.

Ο Γκμοχ παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα www.sport.interia.pl όπου μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θεωρεί τους ατζέντηδες αχρείαστους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, αν οι διαπραγματεύσεις γίνονταν απευθείας ανάμεσα στην ομάδα και στον παίκτη. Ενώ ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει καθόλου η ιδέα του να διεξάγεται το Euro σε 12 διαφορετικές χώρες.

Αναλυτικά όσα είπε για τους ατζέντηδες: 

“Τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο έχουν μπει σε τεράστιο βαθμό τα λεφτά και η εμπορικότητα. Εύχομαι να μην υπήρχαν όλοι αυτοί οι ατζέντηδες. Η “πυραμίδα” όλων αυτών των ανθρώπων που βγάζουν πολλά λεφτά από τις μεταγραφές είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να απομακρύνεις αυτά τα αχρείαστα στοιχεία. Δεν λέω πως είναι κλέφτες αλλά ζουν σαν παράσιτα. 

Νομίζω πως μετά την πανδημία οι παίκτες θα κοστίζουν λιγότερο, η αγορά θα αλλάξει λιγάκι. Σίγουρα οι μεταγραφές δεν θα είναι τόσο υψηλές. Είναι σημαντικό να μην υπάρχουν όλοι αυτοί οι ατζέντηδες που κατά την γνώμη μου είναι αχρείαστα στοιχεία. Θεωρώ πως κάτι τέτοια έχουν γίνει υπερβολικά μεγάλα. Οι ίδιοι οι παίκτες πολλές φορές δεν έχουν τις γνώσεις να μπορέσουν να τρέξουν την μεταγραφή τους μόνοι τους και το εκμεταλλεύονται. Θα ήταν καλό αν όλα γινόντουσαν με άμεση επαφή της ομάδας και του ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν μάνατζερς που που βγάζουν πολλά λεφτά από τέτοιου είδους συναλλαγές χωρίς να κάνουν ουσιαστικά τίποτα. Νομίζω πως η γραμμή του προϊόντος στον παραλήπτη θα πρέπει να μικρύνει.” 

Για το Euro είχε να πει: 

“Ήταν μια κακή ιδέα από την αρχή. Αλλά ξέρω πως η ιδέα ήταν του Μισέλ Πλατινί, ο οποίος ήθελε να έχει την προεδρία της UEFA και στις επόμενες θητείες και για αυτό πρότεινε ένα τέτοιο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αυτή η ιδέα είναι πολύ κακή. Από ότι βλέπω, πολλοί θέλουν να αποσύρουν την ιδέα αυτή. Ούτε ο τωρινός πρόεδρος της UEFA είναι μεγάλος υποστηρικτής αυτού και τα έξοδα θα είναι τεράστια. Το ρίσκο με τον κορωνοϊό επίσης θα είναι μεγάλο διότι δεν αποκλείεται να έχουμε νέο “κύμα” επιδημιών. Θεωρώ η απόφαση αυτή θα αλλάξει. Ίσως να μην γίνει μόνο σε μία χώρα το επόμενο Euro, όμως όλα θα πρέπει να τα σκεφτούν όλα πολύ καλά”. 

The post Πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ για… αχρείαστους στο ποδόσφαιρο και πως τα πράγματα θα ήταν καλύτερα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top