ΚΥΠΡΟΣ

Με όπλο την έδρα και κίνητρο την Ευρώπη

Με όπλο την έδρα και κίνητρο την Ευρώπη

​Σαν μονόδρομος φαντάζει για την Ανόρθωση η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει και να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την έξοδο της στην Ευρώπη.

Από την στιγμή που είναι στο -4 από την τρίτη θέση και την ΑΕΚ, τότε δεν έχει περιθώρια γι’ απώλειες και θα προσπαθήσει να βγάλει τον καλύτερο της εαυτό μέσα στο γήπεδο για να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευθεί και τον παράγοντα έδρα. Το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρέπει να αποτελέσει μεγάλο όπλο, αφού με 5000 φίλους της, η ομάδα θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο. 

Ο Αντρέ Πάους δεν υπολογίζει τους Δημητρίου και Κάλβο, ενώ εκτός θα μείνει και ο Σεράν Πόλο. Μάλλον στον πάγκο ή στην κερκίδα θα βρεθεί και ο Λαΐφης, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος και οι γιατροί προτιμούν να ξεκουραστεί. 

Πιθανή ενδεκάδα…
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καμίνσκι, δεξί μακ ο Άντιτς, αριστερό ο Νούχου και κεντρικοί αμυντικοί οι Χόλγκερσον και Μάκος. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Μαραγκός, Μαϊσουράντζε και Αμπουρτζάνια και στην επίθεση οι Μακρής, Εντέ και Ίσμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top