Ανοικτό το παράθυρο επιστροφής Ντα Σίλβα στην… Κύπρο

Ανοικτό το παράθυρο επιστροφής Ντα Σίλβα στην… Κύπρο

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο στην εκπομπή «Παίξε Μπάλα» αλλά όχι ως προπονητής.

Είπε πως θα το ήθελε και αυτός και ειδικότερα η γυναίκα του, η οποία δεν ήθελε να φύγει από Κύπρο, και επισήμανε πως τους λείπουν οι παραλίες, ο καιρός και οι φίλοι του στην Κύπρο.

Τι είπε:

Αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο και να γίνει προπονητής: «Δεν θέλω ποτέ να δω ποδοσφαιριστή που δεν είναι χαρούμενος γιατί δεν παίζει και να είμαι εγώ ο λόγος. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ίσως αν επιστρέψω να γίνω βοηθός. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να φύγει από την Κύπρο. Όποτε αποφασίσω να έρθω πίσω μου είπε ότι θα έρθουμε απευθείας. Μου λείπουν οι παραλίες, ο καιρός, οι φίλοι μου. Συνεργάζομαι με ένα γραφείο μάνατζερ στη Βραζιλία και επειδή το Βέλγιο είναι στο κέντρο, είναι καλύτερα εδώ».

Δείτε εδώ όλα όσα είπε: «Παίξε μπάλα» με Alfasports.TV και ThemaSports – Ντα Σίλβα: «Έπρεπε να κερδίσουμε τα πάντα με τον Απόλλωνα το 2018 – Δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά…» (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Ανοικτό το παράθυρο επιστροφής Ντα Σίλβα στην… Κύπρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.