ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανοικτό το παράθυρο επιστροφής Ντα Σίλβα στην… Κύπρο

Ανοικτό το παράθυρο επιστροφής Ντα Σίλβα στην… Κύπρο

Ο Άλεξ Ντα Σίλβα μίλησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Κύπρο στην εκπομπή «Παίξε Μπάλα» αλλά όχι ως προπονητής.

Είπε πως θα το ήθελε και αυτός και ειδικότερα η γυναίκα του, η οποία δεν ήθελε να φύγει από Κύπρο, και επισήμανε πως τους λείπουν οι παραλίες, ο καιρός και οι φίλοι του στην Κύπρο.

Τι είπε:

Αν θα ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο και να γίνει προπονητής: «Δεν θέλω ποτέ να δω ποδοσφαιριστή που δεν είναι χαρούμενος γιατί δεν παίζει και να είμαι εγώ ο λόγος. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Ίσως αν επιστρέψω να γίνω βοηθός. Η γυναίκα μου δεν ήθελε να φύγει από την Κύπρο. Όποτε αποφασίσω να έρθω πίσω μου είπε ότι θα έρθουμε απευθείας. Μου λείπουν οι παραλίες, ο καιρός, οι φίλοι μου. Συνεργάζομαι με ένα γραφείο μάνατζερ στη Βραζιλία και επειδή το Βέλγιο είναι στο κέντρο, είναι καλύτερα εδώ».

Δείτε εδώ όλα όσα είπε: «Παίξε μπάλα» με Alfasports.TV και ThemaSports – Ντα Σίλβα: «Έπρεπε να κερδίσουμε τα πάντα με τον Απόλλωνα το 2018 – Δύσκολο να καλυφθεί η διαφορά…» (ΒΙΝΤΕΟ)

The post Ανοικτό το παράθυρο επιστροφής Ντα Σίλβα στην… Κύπρο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top