ΑΘΛΗΤΙΚΑ

RESPECT στον Άκη Έλληνα: «Τον αποκαλώ αδερφό μου – Μου είπε θα έρθεις στη Λεμεσό, στην ΑΕΛ;»

RESPECT στον Άκη Έλληνα: «Τον αποκαλώ αδερφό μου – Μου είπε θα έρθεις στη Λεμεσό, στην ΑΕΛ;»

Δεν ξέχασε τον καλό του φίλο και πρώην πρόεδρο της ΑΕΛ, Άκη Έλληνα ο Χενκ Χάουαρντ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ΑΕΛ την σεζόν 2003-04 και έκτοτε διατηρούν στενή και αδελφική φιλία όπως μας είπε ο 74χρονος Ολλανδός.

Τι είπε:

«Έχω πολλούς φίλους στην Κύπρο. Ο Άκης Έλληνας, τον ξέρεις; Ήταν πρόεδρος στην ΑΕΛ όταν ήμουν προπονητής στην Κύπρο. Με τον Άκη έχουμε στενή επαφή κάθε χρόνο. Χριστούγεννα, γενέθλια, μιλάμε στο τηλέφωνο ή από μηνύματα. Τώρα πλέον τον αποκαλώ αδερφό μου».

Τι θυμάται από την θητεία του στην ΑΕΛ: «Ο Άκης φυσικά με ήθελε και ήρθαμε αρκετά κοντά. Πάντα με ρωτούσε, «Χενκ τι νομίζεις, θα έρθεις στη Λεμεσό, στην ΑΕΛ;», και του απάντησα γιατί όχι. Πήγα και κάναμε 25 ματς χωρίς ήττα. Μια φορά με ρώτησε να προβλέψω το αποτέλεσμα σε ένα ματς με την Ανόρθωση. ‘Θα νικήσουμε 2-0’, του είπα. Μου είπε πως η Ανόρθωση είναι και αυτή μια μεγάλη ομάδα και του είπα κανένα πρόβλημα και στο τέλος νικήσαμε».

Μάλιστα ο Άκης Έλληνας διαβάζοντας τα όσα είπε του απάντησε με ένα συγκινητικό σχόλιο στο Facebook ενώ άφησε αιχμές και για τον τρόπο που χάθηκε εκείνο το Κύπελλο: Άκης Έλληνας σε Χάουαρντ: Συγκινητική ανάρτηση – «Ακόμη ονειρεύομαι το Κύπελλο – Μας το έκλεψαν…»

The post RESPECT στον Άκη Έλληνα: «Τον αποκαλώ αδερφό μου – Μου είπε θα έρθεις στη Λεμεσό, στην ΑΕΛ;» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top