ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Δραματική έκκληση από τον πατέρα του - «Βοηθήστε να με βρω το γιο μου» - Έρευνες σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Δραματική έκκληση από τον πατέρα του - «Βοηθήστε να με βρω το γιο μου» - Έρευνες σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό του 26χρονου γιου του ζητά για άλλη μια φορά ο πατέρας του, Ηλίας Κουμή.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ο κύριος Κουμή, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε ότι υπήρξαν κάποιες πληροφορίες ότι θεάθηκε ο Ιάκωβος ωστόσο αυτές αποδείχθηκαν λανθασμένες, χωρίς μέχρι σήμερα, δύο μήνες μετά την εξαφάνισή του, να έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως σημείωσε ο πατέρας του 26χρονου, ούτε οι φίλοι του γνωρίζουν τι συνέβη με τον γιο και απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορία για την τύχη του Ιάκωβου να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Υπάρχει έντονος προβληματισμός και αναστάτωση στην οικογένεια για το γεγονός ότι ο 26χρονος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους ενώ φαίνεται πως ο νεαρός  συναναστρεφόταν το τελευταίο διάστημα με πρόσωπα που έχουν εγκληματικό παρελθόν.

Όσο περνάει ο χρόνος και ο 26χρονος δεν εντοπίζεται στο μυαλό της οικογένειας μπαίνουν άσχημες σκέψεις, ενώ και η Αστυνομία, όπως ανέφερε και ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Γιαννάκης Σωτηριάδης εξετάζεται το ενδεχόμενο κατά πόσον ο Ιάκωβος έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας με το σενάριο που εξετάζεται να είναι αυτό της απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο Βοηθός Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, ανέφερε ότι συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι έρευνες των Αρχών γύρω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 26χρονου, τονίζοντας πως το κατώφλι του ΤΑΕ πέρασαν ήδη αρκετά πρόσωπα του περιβάλλοντος του νεαρού, οι οποίοι και δηλώνουν άγνοια γύρω από του που βρίσκεται.

Συμπλήρωσε πως μετά από πληροφορίες, έγιναν έρευνες σε Πάφο, Λάρνακα και Λεμεσό που δεν έφεραν αποτέλεσμα και όλα τα σενάρια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ανοικτά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top