ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανατροπή των αρχικών εξαγγελιών - Νωρίτερα οι μαθητές στα σχολεία

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανατροπή των αρχικών εξαγγελιών - Νωρίτερα οι μαθητές στα σχολεία

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στη συνάντηση που διεξάγεται αυτή τη στιγμή (Τετάρτη 06/05, 11:45), σε ότ,ι αφορά την επάνοδο των μαθητών στα δημόσια σχολεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την σύσκεψη, η ημερομηνία επιστροφής των μαθητών στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία είναι η 21η Μαϊου. 

Όπως είχαν δηλώσει και πριν την συνεδρία οι οργανωμένοι γονείς, ανησυχούν ιδιαίτερα για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς και για το πλάνο επιστροφής στα δημόσια σχολεία. Αυτή η εξέλικη, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν μετά και τη λήξη της συνάντησης στο Προεδρικό.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης (06/05) ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, μίλησε στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ανακοινώνοντας ότι ‘τα σχολεία θα απολυμανθούν και θα γίνει μία σειρά από πρόσθετους δειγματολογικούς ελέγχους για 10 χιλιάδες εκπαιδευτικούς και μαθητές. Αρχής γενομένης από την Γ' Λυκείου ανοίγουν τα σχολεία‘, κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE