ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανατροπή των αρχικών εξαγγελιών - Νωρίτερα οι μαθητές στα σχολεία

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ - ΣΧΟΛΕΙΑ: Ανατροπή των αρχικών εξαγγελιών - Νωρίτερα οι μαθητές στα σχολεία

Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στη συνάντηση που διεξάγεται αυτή τη στιγμή (Τετάρτη 06/05, 11:45), σε ότ,ι αφορά την επάνοδο των μαθητών στα δημόσια σχολεία.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την σύσκεψη, η ημερομηνία επιστροφής των μαθητών στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία είναι η 21η Μαϊου. 

Όπως είχαν δηλώσει και πριν την συνεδρία οι οργανωμένοι γονείς, ανησυχούν ιδιαίτερα για τα μέτρα ασφαλείας, καθώς και για το πλάνο επιστροφής στα δημόσια σχολεία. Αυτή η εξέλικη, αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Περισσότερα θα ανακοινωθούν μετά και τη λήξη της συνάντησης στο Προεδρικό.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τετάρτης (06/05) ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, μίλησε στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ανακοινώνοντας ότι ‘τα σχολεία θα απολυμανθούν και θα γίνει μία σειρά από πρόσθετους δειγματολογικούς ελέγχους για 10 χιλιάδες εκπαιδευτικούς και μαθητές. Αρχής γενομένης από την Γ' Λυκείου ανοίγουν τα σχολεία‘, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top