ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απάντησε στον Χαμπουλλά – Η ατάκα που τον ενόχλησε και το… ερώτημα: «Αν ήταν η Ομόνοια στη 2η θέση…»

Απάντησε στον Χαμπουλλά – Η ατάκα που τον ενόχλησε και το… ερώτημα: «Αν ήταν η Ομόνοια στη 2η θέση…»

Μιλώντας σήμερα (06/05) στον Active ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κώστας Πέτσας, απάντησε σε ήπιους τόνους στον Πρόεδρο της Ανόρθωσης, Ευγένιο Χαμπουλλά για τη χθεσινή του ατάκα: «Κάποιοι ξέχασαν τις καταβολές τους και τον πατερούλη τους τον Λένιν και θυμήθηκαν Αμερικανούς προέδρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

ΞΕΣΠΑΘΩΣΕ κατά πάντων ο Χαμπουλλάς – Αναφορά για συνομωσία να μην παιχτεί το πρωτάθλημα!

Ξετύλιξε το κουβάρι των αναμνήσεων – Το ματς-τίτλου που υπήρχαν ΑΠΟΕΛίστες στην κερκίδα της Ομόνοιας, ο προπονητής που… όλοι έτρεμαν και άλλα!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Πιστεύω πως και ο ίδιος ο κ. Χαμπουλλάς πιστεύει ότι έκανε λάθος. Πολιτική και ποδόσφαιρο δεν έχουν καμία σχέση. Εγώ είμαι ιδεολόγος Ομονοιάτης. Μιλούσα σε προσωπικό επίπεδο, η Ομόνοια είναι της Κύπρου και έχει φιλάθλους από όλες τις πολιτικές πεποιθήσεις. Δεν χρειάζονται τέτοιες δηλώσεις. Οι σκέψεις μας είναι στην υγεία μας κι εμείς πυροδοτούμε το κλίμα για τα πολιτικά; Σέβομαι πολύ τις ομάδες της Αμμοχώστου και το ξέρουν. Δεν χρειάζονται αυτές οι καταστάσεις αυτή την στιγμή. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος.

Εμένα με ενόχλησε η αναφορά στο πολιτικό. Δεν θα κάνω τον δικηγόρο, αλλά αν ήταν η Ομόνοια στη 2η θέση, θα αντιδρούσε το ίδιο ο κ. Χαμπουλλάς; Τον καταλαβαίνω όμως, γιατί προσπαθεί να προστατεύσει την ομάδα του και ψάχνει τρόπους, νομικούς ή όχι για να πάρει την ομάδα του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι και οι δύο ομάδες πρώτες, αλλά η Ομόνοια είναι στην πρώτη θέση αυτή την στιγμή. Σίγουρα όμως όλοι θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να κριθεί η πρώτη θέση στο γήπεδο».

The post Απάντησε στον Χαμπουλλά – Η ατάκα που τον ενόχλησε και το… ερώτημα: «Αν ήταν η Ομόνοια στη 2η θέση…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top