ΚΥΠΡΟΣ

Το ρεκόρ και η πρωτιά της Ομόνοιας

Το ρεκόρ και η πρωτιά της Ομόνοιας

Η νίκη της Ομόνοιας επί του Απόλλωνας ήρθε να επιβραβεύσει όλους στην ομάδα για την σκληρή δουλειά και να της δώσει δυναμική για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» επέστρεψε στην 3η θέση της βαθμολογίας και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ. Πρώτα όμως είναι ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ. Παρά το βαρύ 3-0 που ηττήθηκε η ομάδα στο πρώτο ματς, θα τα δώσει όλα μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα έχει φθάσει σε ένα αξιοσημείωτο ρεκόρ αλλά και σε μια πρωτιά.

Σε ότι αφορά το ρεκόρ, η Ομόνοια σκόραρε για 16ο σερί ματς! Από την 12η αγωνιστική μέχρι και την 27η, οι «πράσινοι» σκοράρουν διαρκώς και δείχνουν τις επιθετικές τους αρετές.

Σε ότι αφορά τώρα την πρωτιά, η Ομόνοια είναι η ομάδα που μάζεψε τους περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ. Δέκα συνολικά από τους δεκαπέντε διαθέσιμους βαθμούς.

Αναλυτικά:

Ομόνοια 10 βαθμοί

ΑΕΚ 9 βαθμοί

Ανόρθωση 9 βαθμοί

ΑΠΟΕΛ 8 βαθμοί

Απόλλωνας 4 βαθμοί

Ερμής 3 βαθμοί

Με νοοτροπία νικητή και αποφασιστικότητα, η Ομόνοια πέρασε και το εμπόδιο του Απόλλωνα και συνεχίζει την προσπάθεια της για έξοδο στην Ευρώπη. Στην ομάδα κρατούν χαμηλούς τόνους και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι.

Αξίζει να σταθούμε και στην παρουσία του κόσμου, που βοήθησε τους ποδοσφαιριστές και τώρα ετοιμάζονται για το ραντεβού την ερχόμενης Τετάρτης, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top