«Με παλμό και φωνή για το πρωτάθλημα» - Το κάλεσμα της ΑΕΚ

«Με παλμό και φωνή για το πρωτάθλημα» - Το κάλεσμα της ΑΕΚ

Κάλεσμα για μαζική παρουσία του κόσμου της στον αυριανό 4ο τελικό πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας με τον ΑΠΟΕΛ, κάνει η ΑΕΚ.

Με νίκη η ομάδα της Λάρνακας κατακτά το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Αναλυτικά:

Αεκτζήδες-Λαρνακείς, η καλαθοσφαιρική μας ομάδα αύριο Τρίτη (21/04) στις 19:00 στο Κίτιον υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ στον 4ο τελικό του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας και με νίκη κατακτά το δεύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της.

Είσοδος 5 ευρώ και θα δίνονται δωρεάν προϊόντα της ομάδας μας.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει στον κόσμο μας ο τίτλος του πρωταθλήματος να επανέλθει στην πόλη μας.

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, Τρίτη (21/04 στις 19:00) στο Κίτιον. ΟΛΟΙ στο γήπεδο ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδας μας και με φωνή, παλμό και ενθουσιασμό να την σπρώξουμε στην νίκη και στο πρωτάθλημα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE