Επιστροφή στο ΣΑΤΙΡΙΚΟ με 50% για το ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW – ΠΙΝΑΚΑΣ

Επιστροφή στο ΣΑΤΙΡΙΚΟ με 50% για το ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW – ΠΙΝΑΚΑΣ

Δυναμική επιστροφή επιφύλασσε ο ALPHA Κύπρου με το ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW από το ΣΑΤΙΡΙΚΟ Θέατρο και όχι από το σπίτι του Λούη Πατσαλίδη!

Η επιτυχημένη σειρά εκπομπών Home Edition του Λούη, ολοκληρώθηκε και ο αγαπημένος stand-up comedian ξέφυγε από την καραντίνα και έκανε εκπομπή χωρίς κοινό αλλά με δεκάδες χιλιάδες τηλεθεατές

Συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή 8 Μαΐου, η εκπομπή ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW έφτασε το 51,7% με τον μέσο όρο της εκπομπής να κυμαίνεται πάνω από 45%.

Σημαντικό επίσης είναι το 15λεπτο 22:15 μέχρι 22:30 αφού ο Μέσος Όρος σε σύνολο πληθυσμού ήταν στο 51,7%.

Την ίδια ώρα ο ALPHA Κύπρου τερμάτισε πρώτος σε γενική τηλεθέαση στο σύνολο της ημέρας με ποσοστό 17,2%

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE