ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Η ατάκα Ρόκα που δεν άρεσε, η ομάδα που “ψήνει” Κλάους, τα μεταγραφικά δίκτυα που έριξε ο Κάλβο…»

«Η ατάκα Ρόκα που δεν άρεσε, η ομάδα που “ψήνει” Κλάους, τα μεταγραφικά δίκτυα που έριξε ο Κάλβο…»

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Η μισή Ιταλία στα πόδια του Τσιμίκα και του Ολυμπιακού κατ ΄επέκταση.  Έλα όμως που ούτε ο Ολυμπιακός ούτε ο Τσιμίκας «ψήνονται» για Ιταλία. Δεν είναι μόνο λόγω  του κορωνοϊού, αλλά και για το παρελθόν τους έχει διδάξει πως οι γείτονες μας δεν είναι γαλαντόμοι στα deal τους. Ο Ολυμπιακός μέχρι πριν δύο καλοκαίρια κυνηγούσε την Τζένοα για να πάρει τα χρήματα της μεταγραφής του Φετφατζίδη. Ο Ολυμπιακός αν και εφόσον αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη θα προτιμήσει ένα κλαμπ με cash flow του μεγαλύτερου μέρους του transfer fee και δεν θα πάει στη λογική εξόφλησης μέσω δόσεων.(SPORTIME)

*Στάθηκαν όλοι στις ατάκες του Ρόκα για τον κόουτς, αλλά ο Ισπανός υπέπεσε και σε ένα άλλο ολίσθημα. Είπε ότι όλοι οι παίκτες πωλούνται στην κατάλληλη τιμή. Η φράση του δεν άρεσε ιδιαίτερα στο αφεντικό. Διότι για τον Αλαφούζο ο Κουρμπέλης δεν πωλείται. (SPORTDAY)

*Ανεξάρτητα του τι θα γίνει με την περίπτωση του Χουλιάν Κουέστα, στον Άρη έχουν αποφασίσει να κάνουν κίνηση για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα. Με βάση το scouting που έχει γίνει έχουν προκριθεί συγκεκριμένες περιπτώσεις από την Ευρώπη. Χαμηλά στη λίστα βρίσκεται  ο Λάμπρου της Φίτεσε και  ψηλότερα ο Μέγιερι (METROSPORT)

*Το τελευταίο που έμαθα για τον Κλάους Αθανασιάδη είναι πως τα αφεντικά του Πανσερραϊκού έχουν ξεκινήσει το ψηστήρι για να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε (SPORTIME)

*Στην Αθήνα , μαζί με τους συμπαίκτες του, είναι ο Ινσούα, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κλήση από τον Γιάννη Αλαφούζο για τετ α τετ ραντεβού. Ούτε προβλέπεται να γίνει πριν την επιστροφή Ρόκα στην Ελλάδα. (LIVESPORT)

* Το μεταγραφικό μπάτζετ το οποίο θα ΄χει στη διάθεσή του εν όψει καλοκαιριού περιμένει να πληροφορηθεί ο Ίλια Ίβιτς και να δράσει αναλόγως. Κι αυτό θα καθοριστεί από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος οσονούπω θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, στο πλαίσιο το προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν. Λεπτομέρεια: το μπάτζετ θα καθοριστεί σε πρώτο χρόνο με το κακό σενάριο και την προοπτική να μην υπάρξει καμία καλοκαιρινή… περήφανη πώληση. (FORZA)

*ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ των Ιταλών για τον Κάρολ Σφιντέρσκι υπάρχει από παλιά. Οι επιδόσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα όμως έχουν ανεβάσει τη φήμη του και τις «μετοχές» του. Η «Live Sport» μαθαίνει πως τουλάχιστον δύο ομάδες από τη γείτονα χώρα ρώτησαν για το πόσο εύκολη θα ήταν μια μεταγραφή του «Κάρολου» αυτό το καλοκαίρι. (LIVESPORT)

* Μεταγραφικά… δίχτυα στον Παναθηναϊκό έριξε ο Τόνι Κάλβο. Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Άρη και την Βέροιας επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή των «πρασίνων» Τσάβι Ρόκα, ωστόσο «κόπηκε». (FORZA)

* Γράψαμε χθες για τη λίστα των 55 δανεικών παικτών της Αταλάντα που εξετάζεται από πλευράς Μάσιμο Καρέρα εν όψει καλοκαιριού. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Μπέργκαμο που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακός. Ρίχνοντας μάλιστα μια ματιά στο top-10 των ευρωπαϊκών συλλόγων με τους δανεικούς παίκτες που έχουν την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία (με βάσει την αξιολόγηση της ιστοσελίδας του transfermarkt) η Αταλάντα κατέχει την πρώτη θέση… (ΩΡΑ)

* Για τον Αλαφούζο, πολλά έχουν ειπωθεί. Γεγονός είναι, όμως, ότι πλέον έχει απομακρυνθεί πολύ από την κόκκινη πλευρά και πέρασε απέναντί της. Μπορεί να είναι “κυβερνητικός”, αλλά το πως ξεφτίλισε τον Αυγενάκη μέσα στη βδομάδα, δεν έχει προηγούμενο. Αυτή την εποχή, η αλήθεια είναι ότι κρατά “παντελονάτη” στάση. Στο μέλλον, θα δούμε. (FORZA)

* Είναι από τους ποδοσφαιριστές που έτσι κι αλλιώς αναμενόταν να φέρει προτάσεις στη μεταγραφική περίοδο που ακολουθεί. Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Η πανδημία προφανώς θα περιορίσει κάπως το πόσες θα είναι αυτές αλλά και το ύψος αυτών σε οικονομικό επίπεδο. Αναφορικά με το ποσό όμως, ίσως να υπάρχει και μια ακόμη ατυχία. Το γεγονός πως λόγω κορωνοϊού δεν πρόλαβε να κάνει την πρώτη του συμμετοχή με την Εθνική! Στοιχείο που σαφώς ανεβάζει την τιμή κάθε παίκτη! (Η ΠΡΑΣΙΝΗ)

Πηγή: www.sdna.gr

The post «Η ατάκα Ρόκα που δεν άρεσε, η ομάδα που “ψήνει” Κλάους, τα μεταγραφικά δίκτυα που έριξε ο Κάλβο…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top