ΚΥΠΡΟΣ

"Φουλ" λεπτά από Βάλε...

"Φουλ" λεπτά από Βάλε...

Έχοντας αγωνιστεί 2430 λεπτά σε 27 αγωνιστικές, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Μπρούνο Βάλε είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στο φετινό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας που έχει το απόλυτο συμμετοχών σε αγωνιστικά λεπτά.

 

Αξιοζήλευτη επίδοση από τον Ισπανό τερματοφύλακα που είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του για άλλη μια αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπρούνο Βάλε ολοκλήρωσε και την περσινή αγωνιστική περίοδο χωρίς να χάσει λεπτό, αγωνιζόμενος σε 36 ενενηντάλεπτα (3240 λεπτά) και στόχος του είναι ασφαλώς να ολοκληρώσει και τη φετινή σεζόν, με το απόλυτο των αγωνιστικών λεπτών.

Ο Βάλε μετρά συνολικά 63 συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος κάτω από τα δοκάρια του Απόλλωνα ενώ η επίδοση του γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν προστεθούν και οι αγώνες Κυπέλλου αφού φέτος αγωνίστηκε και στους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα του στο θεσμό καθώς και έξι στην περσινή διοργάνωση.

Συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπελλου Coca - Cola, ο Βάλε μετρά 71 συνεχόμενες συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις.

Πηγή: www.apollon.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top