ΚΥΠΡΟΣ

Παράταση ενός μηνός για Πάους και Λέουβεν...

Παράταση ενός μηνός για Πάους και Λέουβεν...

Η νέα συνεχόμενη τριάρα της Ανόρθωσης έφερε πλατιά χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας και σε καμία περίπτωση ουδείς θέλει να «γκρεμιστεί» και να εξαφανιστεί αυτή η σταθερότητα που παρουσιάζει στα τελευταία παιχνίδια και αποτελέσματα της η Κυρία.

 

Έτσι, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση αποφάσισαν από κοινού όπως μην ασχοληθούν μέσα σε αυτό χρονικό διάστημα με θέματα προγραμματισμού και κυρίως της συνέχισης της συνεργασίας τους για την επόμενη σαιζόν, αλλά αφοσιωθούν στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ανόρθωσης και το πώς να μπορέσει η ομάδα να πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη.

Ο όρος που υπήρχε στο συμβόλαιο συνεργασίας Ανόρθωσης με Αντρέ Πάους και Φαν Λέουβεν που έγινε το περασμένο καλοκαίρι ο οποίος προνοούσε πως αυτόματα τέλος Απριλίου θα αποφασιστεί και θα ανανεωθεί συνάμα αυτόματα η συνεργασία των εμπλεκόμενων πλευρών για ακόμη δύο σαιζόν δεν υφίσταται μετά από συμφωνία κυρίων που έγινε μεταξύ προέδρου, προπονητή και τεχνικού διευθυντή.  Το μέλλον της Ανόρθωσης και το κατά πόσο θα συνεχιστεί η συνεργασία με τους ιθύνοντες του προγραμματισμού της Κυρίας θα αποφασιστεί με το τέλος του πρωταθλήματος, περί τα τέλη Μαϊου.  Έτσι, παίρνει λίγο παράταση το ζήτημα παραμονής Πάους και Λέουβεν στην Ανόρθωση μιας και αυτό θεωρήθηκε ότι είναι το σωστό.  Προέχει η ομάδα και οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις μιας και η Ανόρθωση είναι με βάση το πώς έχει ο βαθμολογικός πίνακας σήμερα μέσα στο «παιχνίδι» εξόδου στην Ευρώπη και ουδείς θέλει να ασχολείται με ζητήματα που τυχόν επηρεάσουν το καλό και εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο αποδυτήριο των κυανολεύκων της Αμμοχώστου τις τελευταίες βδομάδες.

Η Ανόρθωση η οποία τη Δευτέρα (20/04) απολαμβάνει το ρεπό ξεκούρασης της και από την Τρίτη θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το εντός έδρας Σαββατιάτικο της παιχνίδι με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.  Η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης αναμένει τα νεότερα περί Λαϊφη, μιας και η διάγνωση των εξετάσεων που θα περάσει ο Κύπριος άσος θα δείξουν τη σοβαρότητα και το πόσο θα μείνει εκτός δράσης ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Κυρίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top