ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 81 καταγγελίες παραβίασης διαταγμάτων - Αριθμοί ανά επαρχία - Πρωτιά η Λεμεσός

ΚΥΠΡΟΣ: 81 καταγγελίες παραβίασης διαταγμάτων - Αριθμοί ανά επαρχία - Πρωτιά η Λεμεσός

Σε συνολικά 80 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια, από τις 18:00 χθες Τετάρτη (13/05) μέχρι τις 6 σήμερα Πέμπτη (14/05) το πρωί, η Αστυνομία, για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

Οι καταγγελίες είναι το αποτέλεσμα των 3293 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς, στη Λευκωσία έγιναν 857 έλεγχοι και υπήρξαν 18 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 1276 έλεγχοι και 38 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 338 έλεγχοι και 4 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 136 έλεγχοι και 7 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 211 έλεγχοι και 9 καταγγελίες και στη Μόρφου 243 έλεγχοι και 1 καταγγελία.

Επιπλέον, έγιναν 180 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 3 καταγγελίες, και 52 έλεγχοι από την ΜΜΑΔ, χωρίς καμία καταγγελία.

Επίσης, από τους ελέγχους υποστατικών από τις 18:00 χθες μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα έγιναν 974 έλεγχοι και υπήρξε 1 καταγγελία στη Λευκωσία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top