ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Η Κατάσταση της υγειάς του οδηγού που εγκλωβίστηκε στο όχημα του

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Η Κατάσταση της υγειάς του οδηγού που εγκλωβίστηκε στο όχημα του

Καλή είναι η κατάσταση της υγειάς του 45χρονου οδηγού, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο όχημα του, μετά από τροχαίο, σε δρόμο στο φράγμα Κανναβιού στην Πάφο το βράδυ της Κυριακής 17/05.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 45χρονος οδηγός μετά που απεγκλωβίστηκε από το όχημα του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του έγιναν πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 45χρονος έχει ελαφριούς τραυματισμούς και κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Βίντεο - Λετυμπιώτης: Νέα αποστολή για τη Γάζα – Διευκρινίσεις για το GSI και τη βιωσιμότητα του έργου

Με ξεκάθαρη αναφορά στον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κύπρος στη νέα εποχή που διαμορφώνεται μετά τη συμφωνία για την ειρήνη στη Γάζα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μίλησε στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» στο Οmega, τονίζοντας ότι η Λευκωσία «έχει και τη βούληση και την αξιοπιστία να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας, συντονισμού και ανθρωπιστικής στήριξης στην περιοχή».

BEST OF TOTHEMAONLINE