Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ο Γκακπέ – Ποια η ΠΡΟΤΑΣΗ της διοίκησης στους παίχτες

Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ο Γκακπέ – Ποια η ΠΡΟΤΑΣΗ της διοίκησης στους παίχτες

Ο Σερζ Γκακπέ, σε πρόσφατη συνέντευξη του σε Γαλλικό Μέσο, είχε πει ότι θα εκτίσει το συμβόλαιο του (λήγει τον Μάιο του 2021) με τον Απόλλωνα.

Πληροφορούμαστε, ότι το μέλλον του Τογκολέζου διεθνούς επιθετικού είναι αμφίβολο. Όχι τόσο για οικονομικούς λόγους, αλλά γιατί υπάρχει προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας, επειδή είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Θα ξεκαθαρίσει προσεχώς, αν ο Γκακπέ θα παραμείνει στους κυανόλευκους.

Στις συζητήσεις της διοίκησης με τους παίχτες, για τα μισθολογικά τους ζητήματα, μαθαίνουμε ότι τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά.

Όπως γράψαμε και χθες, τους έγινε πρόταση πακέτο, για τη φετινή και την επόμενη χρονιά. Η πρόταση προνοεί μείωση 7,5 τοις εκατό για τα φετινά συμβόλαια και το ίδιο ποσοστό, επί των ποσών που αναγράφεται στη σύμβαση με τον κάθε παίχτη για την επόμενη χρονιά.

The post Δεν είναι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ο Γκακπέ – Ποια η ΠΡΟΤΑΣΗ της διοίκησης στους παίχτες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Νέος ηγέτης του Ιράν ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ σύμφωνα με ιρανικά μέσα ενημέρωσης - Όλες οι εξελίξεις για την κρίση στη Μέση Ανατολή

Οι συνέπειες της σύγκρουσης μεταξύ Ιράν, Ισραήλ και ΗΠΑ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στη Μέση Ανατολή, με τις χώρες του Κόλπου να επηρεάζονται άμεσα. Το απόγευμα της Κυριακής (08.03.2026) δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 τραυματίστηκαν όταν βλήμα έπληξε κτίριο σε κατοικημένη περιοχή στη Σαουδική Αραβία, σε ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει ότι οι απώλειες αμάχων αυξάνονται εκτός των βασικών μετώπων. Την ίδια ώρα, οι γεωπολιτικές εξελίξεις εντείνονται, καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ συζήτησαν τη χρήση βάσεων της RAF, ενώ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ανακοίνωσαν ότι αναχαίτισαν ιρανικά drones που κατευθύνονταν προς τη χώρα. Δείτε όλες τις εξελίξεις πιο κάτω.