ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επόμενη μέρα του (ελεύθερου) Γιάννου, ο Παναθηναϊκός και ο Ουζουνίδης

Η επόμενη μέρα του (ελεύθερου) Γιάννου, ο Παναθηναϊκός και ο Ουζουνίδης

Ποιοι (μεταγραφικοί) δρόμοι μπορούν να ανοίξουν για τον Ελληνοαυστραλό επιθετικό, έπειτα απ΄το τέλος της θητείας στην ΑΕΚ Λάρνακας; Πως… «εμπλέκεται» το όνομα του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνου Ουζουνίδη; Διαβάστε το ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr…

Αναλυτικά:

«Όλα κάποτε τελειώνουν. Έτσι και η θητεία του Απόστολου Γιάννου στην ΑΕΚ Λάρνακας, έπειτα από 2,5 χρόνια έφτασε η ημέρα που σήμανε «game over».

Το συμβόλαιο του 30χρονου επιθετικού με την κυπριακή ομάδα έληξε και δεν πρόκειται να ανακοινωθεί, όπως ανακοινώθηκε επισήμως την Τετάρτη (20/5).

Αυτό σημαίνει αυτομάτως πως ο Γιάννου μπαίνει στη διαδικασία αναζήτησης νέας ομάδας και οι κεραίες του ασφαλώς και θα στραφούν μεταξύ άλλων και προς την ελληνική αγορά.

Παρεμπιπτόντως, το όνομα του Ελληνοαυστραλού στράικερ είχε κυκλοφορήσει πρόσφατα για τον Παναθηναϊκό.

Στους «πράσινους» υπάρχει ο (παλιόφιλος) Τσάβι Ρόκα με τον οποίο συνυπήρξαν στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Για την ώρα ο Παναθηναϊκός είναι «κομπλέ» στην επιθετική γραμμή και ο Γιάννου θα μπορούσε να΄ναι μια περίπτωση που θα πέσει στο τραπέζι σε περίπτωση…περήφανης πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα.

Στην Κύπρο πάντως λέγεται πως δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επαφή μέχρι σήμερα μεταξύ Γιάννου και Ρόκα, με φόντο την προοπτική της καλοκαιρινής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή στο «τριφύλλι».

Κι εδώ που τα λέμε άλλωστε, δεν θα μπορούσε να…παίξει και καμία σοβαρή κουβέντα σε αυτό το τάιμινγκ, από την στιγμή που ο Ισπανός περιμένει να καθοριστεί το μπάτζετ της νέας σεζόν και ο Μακέντα συνεχίζει…αμετάθετος στον Παναθηναϊκό.

Tα χρήματα πάντως δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα, έτσι και ο Ρόκα αποφασίσει να περάσει στο μεταγραφικό…παρασύνθημα για τον Γιάννου το ετήσιο κασέ του οποίου δεν ξεφέυγει πάνω από τα 200 χιλιάρικα.

Η επόμενη μέρα του Γιάννου ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να΄ναι «συνδεδεμένη» με τους «πράσινους». Στην Κύπρο παρά το γεγονός πως την φετινή σεζόν δεν…έσπασε το κοντέρ κι έγραψε 2 γκολ και 6 ασίστ σε 25 παιχνίδια υπάρχει ένας κόουτς που τον εκτιμά αγωνιστικά.

Και το όνομα αυτού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο νυν τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έχει συνεργαστεί με τον Γιάννου σε Πλατανιά και Πανιώνιο και του έχει μια…κάποια αδυναμία. Μπορεί αυτή να τον βάλει στην transfer list του ΑΠΟΕΛ;

Ο χρόνος, θα δείξει.

Α και κάτι ακόμα: το ασιατικό διαβατήριο του Γιάννου και το γεγονός πως δεν καλύπτει θέση ξένου σε πρωταθλήματα όπως αυτό της Κίνας, τον καθιστά πάντα μια καλή περίπτωση για ομάδες by China».

The post Η επόμενη μέρα του (ελεύθερου) Γιάννου, ο Παναθηναϊκός και ο Ουζουνίδης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top