«Κράξιμο» στη διοίκηση Πετρίδη με το… «γάντι», αλλά και προαναγγελία με ΝΟΗΜΑ

«Κράξιμο» στη διοίκηση Πετρίδη με το… «γάντι», αλλά και προαναγγελία με ΝΟΗΜΑ

Με σημερινή τους ανακοίνωση, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στέλνουν νέο μήνυμα στη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη,διαχωρίζοντας κατηγορηματικά τη θέση τους με αυτή των διοικούντων, αφού οι “πορτοκαλί” ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, προανήγγειλαν ανοικτή συζήτηση μεταξύ των συνδεσμιτών, για να συζητήσουν μεταξύ άλλων, όσα “απαράδεκτα” – όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά – συνέβησαν φέτος στην ομάδα της Λευκωσίας.

Θυμίζουμε τη σχετική τοποθέτηση:

«Για όσα απαράδεκτα συνέβησαν φέτος στην ομάδα με αποκορύφωση την απόφαση που βρήκε αντίθετο όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, διαχωρίζουμε κατηγορηματικά την στάση μας ως ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ με αυτή της διοίκησης, ενώ θα κληθούν ΟΛΟΙ οι Συνδεσμίτες εντός των επόμενων δύο εβδομάδων για ανοικτή συζήτηση ΓΙΑ ΟΛΑ στο χώρο του Συνδέσμου. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ είναι συσπειρωμένος και δυνατός και θα συνεχίσει να παίρνει τις αποφάσεις του ως σύνολο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πορτοκαλί: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για τις φήμες περί ίδρυσης νέου συνδέσμου – «Πυρά» και σε διοίκηση ΑΠΟΕΛ

The post «Κράξιμο» στη διοίκηση Πετρίδη με το… «γάντι», αλλά και προαναγγελία με ΝΟΗΜΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.