ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν Μονάχου: Οριστικό τέλος στο… σίριαλ Μάνουελ Νόιερ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μπάγερν Μονάχου: Οριστικό τέλος στο… σίριαλ Μάνουελ Νόιερ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

H προσπάθεια ανανέωσης του συμβολαίου του, εξελίχτηκε σε σίριαλ και πολλοί πίστεψαν ότι πλησιάζει το τέλος στη θητεία του στη Μπάγερν.

Τέλος καλό όλα καλά όμως με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία, για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023.

«Η Μπάγερν είναι πολύ χαρούμενη που ο Μάνουελ έχει παρατείνει το συμβόλαιο του έως τις 30 Ιουνίου 2023», εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε. «Είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και ο αρχηγός μας».

Δηλώσεις έκανε και ο Όλιβερ Καν, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου των Βαυαρών: «Μπορώ εύκολα να βάλω τον εαυτό μου στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μάνουελ. Κατανοούμε την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του και τι είναι σημαντικό για αυτόν. Έχει στείλει ένα ισχυρό μήνυμα με αυτήν την επέκταση».

«Τις εβδομάδες του τερματισμού της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν ήθελα να πάρω καμία απόφαση γιατί κανείς δεν ήξερε εάν, πότε και πώς θα συνεχιζόταν η Μπουντεσλίγκα», δήλωσε πανευτυχής ο Νόιερ. «Ήταν σημαντικό για μένα να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον προπονητή τερματοφυλάκων Τόνι Ταπάλοβιτς. Τώρα αυτό έχει επιλυθεί, κοιτάζω το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία. Νιώθω πολύ άνετα και σαν σπίτι μου τη Μπάγερν. Αγωνίζομαι σε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης».

Ο Νόιερ εντάχθηκε στη Μπάγερν το καλοκαίρι του 2011 και έκτοτε ψηφίστηκε τέσσερις φορές ο «Καλύτερος Τερματοφύλακας του Κόσμου». Το 2014, επιλέχθηκε ως Ευρωπαίος και παγκόσμιος αθλητής της Χρονιάς.

Έχει κερδίσει επτά τίτλους στην Μπουντεσλίγκα, πέντε Κύπελλα Γερμανίας, το Τσάμπιονς Λιγκ ως μέλος της ομάδας του μαγικού τρεμπλ το 2013 και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Κέρδισε επίσης το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία το 2014.

Πηγή: novasports.gr

The post Μπάγερν Μονάχου: Οριστικό τέλος στο… σίριαλ Μάνουελ Νόιερ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top