Ελένη Βαΐτσου: Αποκάλυψε την σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου τρία χρόνια μετά το τέλος του “Μπρούσκο”

Ελένη Βαΐτσου: Αποκάλυψε την σχέση της με τον Ανδρέα Γεωργίου τρία χρόνια μετά το τέλος του “Μπρούσκο”

Η Ελένη Βαΐτσου  έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ANT1, “Μπρούσκο”.

Εκεί την είδαμε να ενσαρκώνει το ρόλο της Μελίνας και να αποτελεί το μήλο της έριδος ανάμεσα στον Σήφη (Αποστόλης Τότσικας)  και στον Αχιλλέα (Ανδρέας Γεωργίου).

Ποια είναι η σχέση, όμως, σήμερα της Ελένης Βαΐτσου και του Ανδρέα Γεωργίου;

Πρόσφατα, η ηθοποιός έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια από τις ρωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε την σχέση της σήμερα με τον συμπρωταγωνιστή της και σκηνοθέτη της σειράς, Ανδρέα Γεωργίου. Τρία χρόνια, λοιπόν, μετά το τέλος της σειράς Ελένη Βαΐτσου

και Ανδρέας Γεωργίου έχουν άψογη σχέση, αφού η ίδια απάντησε πως μόλις τότε είχαν κλείσει το τηλέφωνο.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση της Ελένης Βαΐτσου:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE