ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις Κύπριου μάνατζερ για το τι… ΠΑΙΖΕΙ μεταγραφικά για παίκτες Εθνικού, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Δηλώσεις Κύπριου μάνατζερ για το τι… ΠΑΙΖΕΙ μεταγραφικά για παίκτες Εθνικού, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ

Ο Κύπριος μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μάριος Ποχουζούρης, μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής (22-05-2020) στον ραδιοφωνικό σταθμό Πολίτης 107,6 FM , όπου αναφέρθηκε στο πως έχουν τα δεδομένα για ποδοσφαιριστές ομάδων της χώρας μας και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Αν άρχισαν οι προγραμματισμοί των ομάδων: «Δειλά-δειλά έχουν αρχίσει κάποιες ομάδες. Υπάρχει και το θέμα αν θα φέρεις παίκτη από το εξωτερικό και είναι σε πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό και θα παίξουν και άλλους μήνες, θα τραυματιστεί ο παίκτης, δεν θα τραυματιστεί; Θα έρθει απευθείας να μπει σε προετοιμασία, από πρωτάθλημα. Είναι πολλά που πρέπει να σκεφτεί μία ομάδα».

Για τα συμβόλαια: «Εδώ στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό που μιλάω με συνεργάτες μου, τα συμβόλαια θα πέσουν 20%-30%. Φυσικά, μιλάμε για ψηλά συμβόλαια. Ένα χαμηλό συμβόλαιο πόσο να πέσει. Ειδικά στην Κύπρο να ξεχάσουμε τα μεγάλα συμβόλαια».

Για τον Κυριακίδη (τερματοφύλακας Ομόνοιας): «Νομίζω πως συνεχίζει στην Ομόνοια και ελπίζουμε ότι σιγά-σιγά θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο. Δουλεύει πάρα πολύ».

Για τον Κονέ (του Εθνικού): «Είδαμε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει αρκετά προσόντα. Κατά τη δική μου άποψη μπορεί να παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο, όμως κάτι επίσημο μέχρι τώρα που μιλάμε δεν υπάρχει».

Φημολογείται για πρόταση της Πάφου κοντά στις 100.000: «Από Κύπρο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ξέρω ότι υπήρχε μία από το εξωτερικό, ακόμη όμως δεν μπήκαν σε συζητήσεις. Από Κύπρο ούτε από Απόλλωνα, ούτε από Πάφο».

Για τον Μιγκελίτο (του Εθνικού) που γράφτηκε για ενδιαφέρον της Ανόρθωσης: «Δεν θέλω να θίξω κάποιο σάιτ, αλλά έχουν γράψει ότι έχουν μιλήσει η Ανόρθωση με τους εκπροσώπους του παίκτη και θα πληρωθεί η ρήτρα. Αυτά είναι τελείως λάθος. Καταρχήν δεν υπάρχει καμία ρήτρα και ούτε κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου για το θέμα του Μιγκελίτο».

Όπως συμπλήρωσε ο Κονέ και ο Μιγκελίτο έχουν συμβόλαιο με τον Εθνικό, με τον πρώτο να έχει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιό του που μπορεί να πάει σε πιο μεγάλη ομάδα χωρίς λεφτά.

Για τον Μάριο Καλογήρου: «Ανήκει στον ΑΠΟΕΛ. Περιμένει την ευκαιρία του. Θα πάρει στρατό τώρα. Είναι και διεθνής. Έχει αρκετό ταλέντο».

The post Δηλώσεις Κύπριου μάνατζερ για το τι… ΠΑΙΖΕΙ μεταγραφικά για παίκτες Εθνικού, Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top