ΚΥΠΡΟΣ

Χάνει τη σεζόν ο Γκρίγκα!

Χάνει τη σεζόν ο Γκρίγκα!

Δύσκολο έως απίθανο είναι να επιστρέψει στην ενεργό δράση εντός της ποδοσφαιρικής σεζόν ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Σότα Γκριγκαλασβίλι.

Ο Γεωργιανός μέσος οποίος αποκτήθηκε εν μέσω μεγάλων προσδοκιών την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου υπέστη υποτροπή τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα και επί αυτού θα χρειαστεί άλλους δύο μήνες ούτως ώστε να είναι σε θέση να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Αυτή η εξέλιξη προξένησε δυσαρέστηση στην ερυθρόλευκη οικογένεια αφού ουσιαστικά ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα του συλλόγου και δεν πρόσφερε καθόλου. 

# Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Γκρίγκα έχει να επιδείξει μόλις μία 70λεπτη παρουσία (…και ένα γκολ) στους κόκκινους της Αμμοχώστου κόντρα στον Εθνικό Άχνας. 

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα δεδομένα η τεχνική ηγεσία εισηγήθηκε στη διοίκηση όπως του γίνει πρόταση για πρόωρη λύση της συνεργασίας. Όπως πληροφορούμαστε για την ώρα η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο των επαφών. 

Δεν υπέγραψε ακόμη ο Μάκης Παπαϊωάννου: Σε σχέση με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο τεχνικός διευθυντής  των ερυθρολεύκων Μάκης Παπαϊωάννου δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο ανανέωσης συνεργασίας  για άλλη  μια σεζόν. Στο παρών στάδιο υφίσταται μόνο προφορική συμφωνία ωστόσο απορρέει η βεβαιότητα από πλευράς διοίκησης πως μετά την συνέλευση της 6ης Μαΐου θα ολοκληρωθεί και τυπικώς το όλο θέμα ώστε να ξεκινήσει επίσημα ο προγραμματισμός.  

Eπιμέλεια: Παναγιώτης Χριστοφή

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top