ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρέμασε τα παπούτσια του Έλληνας παίκτης με πέρασμα από την Κύπρο – «Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στην…»

Κρέμασε τα παπούτσια του Έλληνας παίκτης με πέρασμα από την Κύπρο – «Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στην…»

Σίγουρα είναι από τους πιο πολυταξιδεμένους Έλληνες παίκτες. Αγωνίστηκε σε Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης), Ιταλία (Σιένα), Ισπανία (Σανταντέρ), Γαλλία (Μονακό), Κύπρο (ΑΠΟΕΛ), Τουρκία (Καϊσερίσπορ), Σκωτία (Χαρτς) και Σαουδική Αραβία (Αλ-Φαΐχα). Φόρεσε εντός συνόρων την φανέλα του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Έπαιξε σε τελικό κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (2009) με την Βέρντερ Βρέμης. Φόρεσε 75 φορές την φανέλα της Εθνικής ομάδας με την οποία αγωνίστηκε τόσο σε τελική φάση Euro (2008), όσο και Μουντιάλ (2010), ενώ ήταν στην αποστολή και το 2014.

Μετά από μία πλήρη καριέρα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανακοίνωσε μέσω social media με την παρακάτω ανακοίνωση:
“Ο πιτσιρικάς που, μαγεμένος από τη μπάλα, ονειρευόταν να παίξει ποδόσφαιρο μεγάλωσε.

Έγινε επαγγελματίας, είχε την τύχη να εκπληρώσει τους στόχους του, να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε μεγάλες διοργανώσεις, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κορυφαίο επίπεδο, να κερδίσει τίτλους.

Πλέον ήρθε η κατάλληλη στιγμή ν’ αφήσω μέσα μου μια διαδρομή και να ξεκινήσω μια νέα. Με νέες προκλήσεις. Σταματάω την καριέρα μου γεμάτος παραστάσεις, αλλά όχι χορτασμένος. Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στην ντουλάπα. Η οπτική αλλάζει. Η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ποτέ.”

The post Κρέμασε τα παπούτσια του Έλληνας παίκτης με πέρασμα από την Κύπρο – «Τα ποδοσφαιρικά μπαίνουν στην…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top