ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταγγελία σε καφεστιατόριο για μη τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών

ΠΑΦΟΣ: Καταγγελία σε καφεστιατόριο για μη τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών

Ιδιοκτήτης καφεστιατορίου στην Κάτω Πάφο καταγγέλθηκε το Σάββατο (23/05) για μη τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλιμάκιο της ΜΜΑΔ μαζί με άλλα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, περιόδευσαν το Σάββατο (23/05) το βράδυ από το παραλιακό μέτωπο της πόλης ελέγχοντας αν τηρούνται όσα προβλέπονται από το διάταγμα για την επαναλειτουργία των κέντρων αναψυχής.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια έγινε η καταγγελία που αφορά καφεστιατόριο που βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου για μη τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών.

Η Αστυνομία εφιστά την προσοχή σε επιχειρηματίες υπηρεσιών εστίασης και υπογραμμίζει την ευθύνη αλλά και την υποχρέωση που έχουν για πλήρη συμμόρφωση στο τελευταίο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας για τους όρους λειτουργίας τους.

Επισημαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί παραβάσεις και για τον λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η υπενθύμιση σε όλους, επιχειρηματίες και κοινό, για τις ρητές πρόνοιες για τους χώρους και τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών του.

Όπως αναφέρεται, προτρέπονται οι επιχειρηματίες να τηρούν κατά γράμμα τις σχετικές πρόνοιες της νομοθεσίας και να αποφεύγουν τέτοιου είδους παραβάσεις. Στην προσπάθεια της να προστατεύσει την δημόσια υγεία, η Αστυνομία θα διενεργεί ακόμα πιο συστηματικούς ελέγχους στη βάση των διαταγμάτων, σε συνεργασία με τα άλλα αρμόδια τμήματα των διαφόρων υπουργείων που εμπλέκονται, και θα είναι αυστηρή στην πλήρη εφαρμογή και συμμόρφωση προς αυτά, σημειώνεται.

Η αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας υπήρξε αποτέλεσμα της συμμόρφωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών με τα διατάγματα και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Η χαλάρωση των μέτρων στις υπηρεσίες εστίασης προϋποθέτει τη συνεπή τήρηση των οδηγιών από όλους, την πλήρη συμμόρφωση των επιχειρηματιών και την ατομική ευθύνη των πολιτών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top