ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ - ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Ντόπιος ‘κάρφωσε’ τον Νιγηριανό αφού του ζήτησε δουλειά- Διέμενε μία εβδομάδα σε χωράφι

ΠΑΦΟΣ - ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Ντόπιος ‘κάρφωσε’ τον Νιγηριανό αφού του ζήτησε δουλειά- Διέμενε μία εβδομάδα σε χωράφι

Σε εγρήγορση τέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες η Αστυνομία Πάφου, όταν και λήφθηκε η πληροφορία από ντόπιο ότι εθεάθη ο 33χρονος καταζητούμενος στην αγροτική περιοχή του χωριού Κούκλια στην Πάφο.

Όπως μεταδόθηκε νωρίτερα, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο τρίτος ύποπτος για την ληστεία σε χρηματαποστολή έξω από φούρνο στον Άγιο Δομέτιο, σήμερα Τρίτη (26/05) το πρωί γύρω στις 07:30. Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Πέμπτης (21/5) βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή της Πάφου, για την σύλληψη του 33χρονου δόθηκε πληροφορία από ντόπιο. Όπως ενημερωθήκαμε, ο καταζητούμενος Νιγηριανός μετέβη σε αγροτικό τεμάχιο, όπου και ζήτησε δουλειά από γεωργό. Στο μεταξύ, εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα διέμενε σε χωράφι, στην παρακείμενη αγροτική περιοχή.

Ο γεωργός ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία, όπου και μετέβη με αριθμό περιπολικών, ξεκινώντας έρευνες στην περιοχή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα εντοπίστηκε ο 3ος κατηγορούμενος για την κλοπή σε χρηματαποστολή.

Υπενθυμίζεται πως ήδη για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 29 ετών που τελούν υπό κράτηση και καταζητείτο ο 33χρονος ο οποίος εθεάθη τη Τετάρτη (20/5) αργά το απόγεμα από αστυνομικούς που επέβαιναν οχήματος στην περιοχή, ωστόσο όταν ο φερόμενος δράστης είδε το περίπολο της Αστυνομίας τράπηκε σε φυγή στην περιοχή της κοιλάδας του Διαρίζου παρά το ύψος των Κουκλιών και ανάμεσα σε καλαμιώνες και καλλιέργειες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top