ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΑ: Θλιβερή πρωτιά θανάτων στην Ευρώπη σε συγκεκριμένη κατηγορία – VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΑ: Θλιβερή πρωτιά θανάτων στην Ευρώπη σε συγκεκριμένη κατηγορία – VIDEO

Δεκαπέντε θανατηφόρα τροχαία έγιναν στην Κύπρο από την έναρξη του 2020 μέχρι σήμερα (26/05), ποσοστό μεγαλύτερο από πέρσι καθώς την ίδια χρονική περίοδο στην Κύπρο (2019), σημειώθηκαν 13, ενώ να σημειωθεί ότι από τα 15 δυστυχήματα τα 6 έγιναν την περίοδο της καραντίνας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου την Τρίτη 26/04, ο Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου κ. Γιάννης Γεωργίου δήλωσε πως με αύξηση των προστίμων πιθανόν ο περισσότερος κόσμος να συνετιστεί με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως αναμένεται αύξηση προστίμου για την ζώνη ασφαλείας σε 150 εύρω την πρώτη φορά και αν υπάρξει δεύτερη συνεχόμενη φορά θα διπλασιάζεται και θα γίνεται 300 ευρώ.

Ο κ. Γεωργίου σημείωσε πως με αυτό τον τρόπο ίσως οι οδηγοί να βάλουν μυαλό και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο ή να οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Τέλος, ο κ. Γεωργίου σχολίασε το γεγονός πως στην Ευρώπη υπάρχει θλιβερή πρωτιά θανάτων με βαν στα τροχαία, αναφέροντας πως θα εξεταστούν αυτά τα στατιστικά στοιχεία για την Κύπρο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top